Σαμαράς: Η κυβέρνηση βγάζει τη χώρα από την κρίση

Δηλώσεις για την επίτευξη της συμφωνίας με την τρόικα έκανα πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Ολοκληρώθηκε μια δύσκολη διαπραγμάτευση τόνισε πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομικών και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν για το συγκεκριμένο

αποτέλεσμα.

Παίρνοντας το λόγο ο πρωθυπουργός ανέφερε: Υποσχεθήκαμε να βγάλουμε την χώρα από την ύφεση και το πετύχαμε. Υποσχεθήκαμε να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και το καταφέραμε. Ολοκληρώσαμε μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ θα μοιραστούν σε 1 εκατομμύριο Έλληνες.

Πήραμε αποφάσεις που θα ανακουφίσουν τις επιχειρήσεις και θα δώσουν ώθηση στην απασχόληση, αλλά κυρίως θα οδηγήσει σε αύξηση της απασχόλησης με τη μείωση των εισφορών.

Όχι μόνο δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, αλλά αντίθετα θα ανακουφίσουμε τους Έλληνες.

Η συμφωνία περιλαμβάνει και σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα έπρεπε να είχαν γίνει χρόνια πριν. Συνεχίζεται η προσπάθεια όμως. Θα γίνουμε μια νέα Ελλάδα, με ελπίδα γιατί οι θυσίες αποδίδουν. Τα αποτελέσματα γίνονται πλέον ορατά, γιατί η κυβέρνηση τηρεί τις δεσμεύσεις της. Πιστεύουμε στην Ελλάδα και θα την σηκώσουμε πάλι ψηλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα