Σαμαράς: "Δεν θα μετακομίσουμε στη Βόρεια Κορέα επειδή το ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ"

"Πυρά" εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κομοτηνή, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να σταματήσει το έργο της κυβέρνησης για να σώσει τους βολεμένους συνδικαλιστές και να κάνει πιο πλούσιους τους κερδοσκόπους της δραχμής.

Ο

κ. Σαμαράς επιτέθηκε ακόμα στη "μειοψηφία των βουλευτών, που έσυρε σε εκλογές τη χώρα", προαναγγέλλοντας πως η ΝΔ θα προχωρήσει μετά τη νίκη της και σε αλλαγές για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και στο νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Ο ίδιος εξήγγειλε επίσης πως οι αποδοχές στο Δημόσιο θα αυξηθούν και θα δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας και στον ιδιωτικό τομέα.

“Όσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό και τους συμφέρει να πτωχεύσει η Ελλάδα, αυτοί θέλουν να σταματήσει το έργο της κυβέρνησης. Γιατί μία πτωχευμένη Ελλάδα σε δραχμή θα τους έδινε τη δυνατότητα να αγοράσουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί”, δήλωσε ο κ.Σαμαράς, καταλήγοντας και αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ “να ποιους υπηρετούν, τους βολεμένους συνδικαλιστές και τους κερδοσκόπους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα