Σαμαράς : "Η αξιοπιστία μας είναι η δύναμη μας "

Του Γιώργου Σιαδήμα

" Υπάρχουν, ακόμα και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που καταλαβαίνουν τα αδιέξοδα και κοιτάξτε γύρω μας, υπάρχει άλλη παράταξη που μπορεί να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της χώρας, εκτός από τη ΝΔ; Αυτή είναι η δύναμη μας.. " ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Πρέβεζα θέλοντας να δείξει πως η ΝΔ είναι το κόμμα που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Και συμπλήρωσε πως " και καλά θα κάνουν

να μην την υποτιμούν και να μην την υποτιμούμε ούτε εμείς.. " στέλνοντας παράλληλα μήνυμα και στους αμφισβητίες του.

Η ηγετική ομάδα μπορεί να λέει πως το θέμα ηγεσίας έχει κλείσει στα όργανα, αλλά στην Συγγρού γνωρίζουν πολύ καλά πως όταν και εφόσον κλείσει η συμφωνία το επόμενο κρας τεστ θα είναι στην Κ.Ο. που θα συνεδριάσει για την στάση που θα κρατήσει η ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, έστειλε λοιπόν για ακόμη μια φορά μήνυμα προς τους βουλευτές του, το δεύτερο μετά το " κάποιοι κάνουν δωράκια στον ΣΥΡΙΖΑ " πριν από λίγες μέρες από το Ηράκλειο, αφού οι δελφίνοι συνεχίζουν τις καθημερινές δημόσιες παρεμβάσεις τους, ζητώντας αλλαγές στο κόμμα και περιμένουν την Κ.Ο. για να ξετυλίξουν την στρατηγική τους.

Το σίγουρο είναι ότι με το κλείσιμο της όποιας συμφωνίας, θα ξεκινήσει παράλληλα και η αντίστροφη μέτρηση για τον έλεγχο της επόμενης μέρας στην κεντροδεξιά παράταξη.

Γ. Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα