Σάλος από ειρωνικό σχόλιο δημοσιογράφου του Reuters για την παρέλαση

Σάλο προκάλεσε η αναφορά του δημοσιογράφου του Reuters, Hugo Dixon, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για την στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.

This is how radical left Syriza plus nationalist Independent Greeks celebrate Independence Day pic.twitter.com/M5cRB6yghi

Hugo Dixon (@Hugodixon) March 25, 2015

«Ετσι γιορτάζουν οι ριζοσπάστες αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και οι εθνικιστές των Ανεξάρτητων Ελλήνων την Ημέρα Ανεξαρτησίας», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters.

Η συγκεκριμένη αναφορά του δημοσιογράφου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου με αποτέλεσμα να τον αναγκάσουν να ανασκευάσει τα λεγόμενά του.

I have clearly unthinkingly waded into a minefield. I had no intention of offending the brave Greek people on their independence day.

Hugo Dixon (@Hugodixon) March 25, 2015

«Περιπλανήθηκα σαφώς απερίσκεπτα σε ένα ναρκοπέδιο. Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω τον γενναίο ελληνικό λαό την Ημέρα της Ανεξαρτησίας του», έγραψε μετά από τις αντιδράσεις ο γνωστός δημοσιογράφος, ανασκευάζοντας το αρχικό του tweet.

Keywords
Τυχαία Θέματα