"Ρήγμα" στην κυβέρνηση η κεντροαριστερή στροφή του ΠΑΣΟΚ

Το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό έδειξε τις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και του Βαγγέλη Βενιζέλου προσωπικά, ότι στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν την πρόθεση να οικοδομήσουν ένα, νέο, φιλολαϊκό προφίλ. Αυτό θα φέρει συγκρούσεις και χάσμα ανάμεσα σε πράσινους και γαλάζιους υπουργούς και βουλευτές, που συνολικά θα έχει αντίκτυπο και στην Κυβέρνηση Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός,

Αντώνης Σαμαράς, που βλέπει αυτά τα... παραστρατήματα του εταιρου του στην κυβέρνηση, κ Βενιζέλου, μπορεί δημοσίως να μην λέει πολλά, αλλά στις κατ’ ίδιαν συναντήσεις τους, του επισημάνει σε υψηλούς τόνους ότι, αν πέσει θα πέσουν μαζί.

Πάντως το πεδίο αντιπαράθεσης των δύο κομμάτων της κυβέρνησης γίνεται συνεχώς πιο έντονο και στην απογευματινή συνάντηση που θα έχει αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Επικράτειας, Δημήτρη Σταμάτη, θα φανεί για το που πάει η κόντρα.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πάνε με σκληρή ατζέντα στη συνάντηση και με πολλές αλλαγές στην πολιτική της κυβέρνησης, που είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει νέα θέματα και να ρίξει και άλλο νερό στον μύλο της αντιπαράθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα