Ράνια Θρασκιά: ''Ας με θάψουν όλοι, ας μην ακουστεί ποτέ το όνομά μου''

Η Ράνια Θρασκιά ήταν σήμερα καλεσμένη στο Πρωινό. Η παρουσιάστρια μετά από πολύ καιρό εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη και μίλησε για τη ζωή της, τα νέα της βήματα, το γάμο και τα δυο παιδιά της αλλά και την τηλεόραση. Η παρουσιάστρια από τότε που δεν βρίσκεται μπροστά στις κάμερες έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή του βιβλίου της, την οικογένειά της και τις σπουδές της. Η Ράνια Θρασκιά κάνει μεταπτυχιακό στην ψυχολογία με πιθανότητα να ανοίξει στο μέλλον κάποιο κέντρο υποστήριξης ατόμων που

έχουν ανάγκη.

Όσον αφορά στην τηλεοπτική της πορεία, η παρουσιάστρια δεν θέλει να πει πολλά πράγματα γιατί κάθε φορά που μιλάει κάτι πάει στραβά. Η τελευταία της δουλειά, η οποία δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, λόγω κλεισίματος ΕΡΤ, ήταν ότι καλύτερο για να επιστρέψει στη μικρή οθόνη δυστυχώς όμως την πρόλαβαν τα γεγονότα. Ιδανικά θα ήθελε να κάνει εκπομπή με τον καλό της φίλο, Αντώνη Κανάκη, καθώς επίσης με τους κουμπάρους της Μαίρη Συνατσάκη και Παναγιώτη Χατζηδάκη αλλά και τη Φαίη Σκορδά.

Το μάθημα που πήρε η Ράνια Θρασκιά από την αποχή της από την τηλεόραση είναι η συνειδητοποίηση του τέλους . «Είναι δύσκολο να σκεφτείς τον εαυτό σου έξω από το σύστημα», είπε. Κάποια στιγμή η Φαίη Σκορδά ρώτησε την καλεσμένη της αν έχει ηρεμήσει από το κυνηγητό των παπαράτσι και από την υπερέκθεση με τη Ράνια Θρασκιά να αποκαλύπτει:

«Όταν τα δημοσιεύματα των περιοδικών αφορούσαν σε μένα ή τον Ανδρέα όσο και αν το ένιωθα ως βάρος, με κάποιο τρόπο ζυγίζεις κάπως την αναγνωσιμότητα σου και… μου άρεσε. Όταν για μία και μοναδική φορά αυτό ενέπλεξε το παιδί μου, τότε για μένα μπήκε μια κόκκινη γραμμή, έκανα αγωγή στο συγκεκριμένο μέσο, δεν σκέφτηκα ούτε τον πόλεμο που ακολούθησε γιατί θεώρησα ότι η ζωή του παιδιού μου ανήκει σε εκείνο. Ας με θάψουν όλοι, ας μην ακουστεί ποτέ το όνομά μου και όντως πολλά μέσα δεν έχουν γράψει ούτε το όνομά μου, ακόμα και όταν δουλεύω. Καθόλου δε με νοιάζει γιατί έκανα αυτό που θεωρώ αυτονόητο, έδωσα την επιλογή στο παιδί μου όταν μεγαλώσει να διαλέξει εκείνο αν θέλει να είναι στα περιοδικά ή όχι».

Keywords
Τυχαία Θέματα