Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση του Μπεν, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το 1991 στην Κω σε ηλικία 21 μηνών έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας 23χρονος ξανθός Ρομά κλήθηκε από τις δικαστικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσει δείγμα DNA, για να διαπιστωθεί εάν είναι ο Μπεν.

Ο

23χρονος, ο οποίος ζούσε σε καταυλισμό των Ρομά κίνησε τις υποψίες των Αρχών, ενώ η ηλικία του ταιριάζει με αυτή που εκτιμάται ότι θα είχε σήμερα ο Μπεν. Ο 23χρονος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του προσήλθε ενώπιον των δικαστικών αρχών για να δώσει DNA χωρίς κανένα δισταγμό. Μάλιστα πριν δώσει το δείγμα ευχήθηκε να είναι το παιδί που αναζητείται εδώ και 12 χρόνια. «Μακάρι να είμαι ο μικρός Μπεν» φέρεται να είπε ενώπιον των ανακριτικών αρχών. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως ο 23χρονος δεν έχει καμία σχέση με τον Μπεν.

Ωστόσο, η μητέρα του Μπεν μιλώντας στο Star ανέφερε ότι θα συνεχίσει τις έρευνες καθώς ποτέ δεν σταμάτησε να ελπίζει πως μία μέρα θα αγκαλιάσει ξανά τον χαμένο της γιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα