Πυροβολισμοί μεταξύ ληστών και αστυνομίας στα Άνω Πετράλωνα

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα Πετράλωνα για τη σύλληψη των δραστών απόπειρας ένοπλης ληστείας που έγινε γύρω στις επτά και τέταρτο το πρωί στο σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος» στη οδό Τρώων.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάστημα και ακινητοποίησαν τους εργαζόμενους για να αρπάξουν χρήματα.

Κάποιος από τους υπαλλήλους, ωστόσο, πάτησε το κουμπί του συναγερμού και αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ,

πριν προλάβουν να φύγουν οι επίδοξοι ληστές. Πάνω στον πανικό τους οι δράστες κράτησαν ομήρους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ και έναν οδοκαθαριστή.

Ωστόσο, τους άφησαν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Δύο από τους ληστές κατάφεραν να διαφύγουν με μία μηχανή, αλλά ο τρίτος, ο οποίος είναι από την Αλβανία, πήδηξε μία μάντρα με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του και να συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς. Αυτή την ώρα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής ο οποίος προσποιήθηκε πως ήταν τραυματίας και πήγαινε στο νοσοκομείο ενώ βρέθηκε στο γλουτό του σφαίρα πιθανότατα από τα πυρά των αστυνομικών.

Keywords
Αναζητήσεις
λυστεια στα κατω πετραλωνα
Τυχαία Θέματα