Πρώτη δύναμη το Ποτάμι στα Χανιά, σύμφωνα με τον Θεοδωράκη

του Γιώργου Λυκουρέντζου

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά, βρέθηκε απόψε το βράδυ ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστηρίζοντας ότι το Ποτάμι είναι πρώτη δύναμη στα Χανιά και βάζει πλώρη για πρωτιά σε ολόκληρη την Κρήτη.

Μιλώντας σε μια από τις γνωστές δημόσιες συζητήσεις που διοργανώνει το Ποτάμι στις περιοχές

που επισκέπτεται ο επικεφαλής του, ο κ. Θεοδωράκης είπε από το Ωδείο των Χανίων, ότι ο στόχος της τρίτης δύναμης για το Ποτάμι αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα ,δεν αφορά την Κρήτη.

«Εδώ θα είμαστε δεύτερη δύναμη, στα Χανιά θα είμαστε πρώτη δύναμη νομίζω, αλλά στην Κρήτη θα είμαστε δεύτερη και θα πηγαίνουμε για πρώτη. Γιατί πρέπει με κάποιο τρόπο να πούμε και στην υπόλοιπη Ελλάδα ότι το Ποτάμι από δω ξεκίνησε, εδώ είναι η δύναμη της Κρήτης κι εδώ θα φανεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θεοδωράκης επέμεινε στο θέμα των συνεργασιών εκφράζοντας την εκτίμηση ότι το μέλλον της χώρας περνάει από τις συνεργασίες αλλά και ότι αυτή η χώρα έχει κακοπάθει από τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις.

«Τα προβλήματα της χώρας είναι τόσο μεγάλα που χρειάζεται μια συνεργασία του 51%, μια κοινωνική συνεργασία πολύ μεγάλη, μια συνωμοσία του καλού. Ο κόσμος θέλει συνεργασίες, θέλει μεγάλες και ισχυρές κυβερνήσεις» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ενώ έστειλε μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας αδιαπραγμάτευτη την παραμονή στο ευρώ: «Αυτή η χώρα είναι Ευρώπη, το νόμισμα είναι ένα το ευρώ, και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο» είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα