Προτάσοφ: "Προβάδισμα η Ελλάδα με την Κόστα Ρίκα"

Ο Όλεγκ Προτάσοφ υπήρξε ένας απο τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών και συμμετείχε σε δυο Μουντιάλ με τη φανέλα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ενώ είναι και ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της πίσω απο τον Όλεγκ Μπλαχίν. Απο το πόστο του προπονητή πλέον ο μεγάλος φορ του παρελθόντος μίλησε στα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM" και στην εκπομπή "Σάμπα στο γρασίδι" με τους Γιώργο Μανιάτη και Γιάννη Φραγκουλόπουλο για το Μουντιάλ και το καθοριστικό ματς της Εθνικής μας ομάδας με την Κόστα Ρίκα.

Μεταξύ

άλλων ο Ουκρανός τεχνικός τόνισε: "Παρακολουθούμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Μουντιάλ. Είναι θετικό πως αυτή τη φορά έχει να μας προσφέρει διαφορετικά πράγματα. Με καλύτερο θέαμα, νέα συστήματα και φρεσκάδα. Οι περισσότεροι προπονητές παίζουν περισσότερο επιθετικά, χωρίς να αμελούν την άμυνα τους και σίγουρα αυτό είναι προς συμφέρον του θεάματος και των φιλάθλων. Είδαμε και την Ελλάδα στο τελευταίο ματς με την Ακτή να παίζει ανάλογα και με ομαδική δουλειά να παρουσιάζει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τώρα στο ματς με την Κόστα Ρίκα νομίζω ότι αναμετρώνται δυο όμοιες ομάδες. Δύο εκπλήξεις που πήγαν για να διασκεδάσουν, αλλά ήδη κατάφεραν πολλά πράγματα. Δυο ομάδες που στηρίζονται στο ομαδικό τους παιχνίδι και όχι σε κάποια αστέρια. Νομίζω πως το ματς ξεκινάει απο το πενήντα - πενήντα για τις δυο ομάδες, με την Ελλάδα να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, λόγω τακτικής και εμπειρίας. Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον ματς και μακάρι να προκριθεί η Ελλάδα", υπογράμμισε ο Όλεγκ Προτάσοφ και κλείνοντας θυμήθηκε τις μέρες που και ο ίδιος ως παίκτης βρέθηκε σε Μουντιάλ.

"Τώρα οι ποδοσφαιριστές έχουν το internet και μπορούν να επικοινωνούν με τον έξω κόσμο. Εμείς τότε μόνο βιντεοταινίες είχαμε για διασκέδαση, ανέφερε χαριτολογώντας και τόνισε πως: "Αυτά τα παιχνίδια είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που μπορεί να υπάρξει για έναν παίκτη και απαιτούν απόλυτη συγκέντρωση"

Keywords
Τυχαία Θέματα