Πρόταση Άρη για "τράμπα" στον Δήμο αποκαλύπτει ο Κακλαμάνης (VIDEO)

Δεν έχουν τέλος οι τοποθετήσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου και του Νικήτα Κακλαμάνη, οι οποίοι στρέφονται με κάθε αφορμή ο ένας ενάντια στον άλλο, επιρρίπτοντας ευθύνες για την ήττα στον Δήμο Αθηναίων.

Σήμερα ήταν σειρά του Νικήτα Κακλαμάνη να μιλήσει για ένα "παρασκήνιο" της προεκλογικής περιόδου, τονίζοντας ότι τον είχε προσεγγίσει για κοινή κάθοδο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι δέχθηκε πρόταση να κατέβει μαζί με τον κ. Σπηλιωτόπουλο και μετά από κάποιους μήνες ο τελευταίος να παραιτηθεί

και να αναλάβει δήμαρχος ο ίδιος.

"Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πάνω από ένα λεπτό, για να πω το όχι. Δεν ήταν δυνατόν να βάλω σε παζάρι κάτω από το τραπέζι την πόλη της Αθήνας και τους Αθηναίους, όπου άλλον θα ψήφιζαν για δήμαρχο και άλλος θα τους προέκυπτε", ήταν η εξήγηση που έδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης για τον λόγο που απάντησε αρνητικά.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι αιχμές, αφού ο Νικήτας Κακλαμάνης ευχήθηκε "καλή τύχη στον κ. Σπηλιωτόπουλο στις υπουργικές ή άλλες φιλοδοξίες του, ενόψει ανασχηματισμού", με αφορμή τα σενάρια που τον θέλουν στο "κατώφλι" κάποιου Υπουργείου ως κάτι που είχε συμφωνηθεί από καιρό, σε περίπτωση που ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έχανε στις εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα