Πρεμιέρα για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη μετά το έμφραγμα

Μία αυθαίρετη καντίνα τοποθετημένη σε μια απόμερη επαρχιακή παραλία, συρτάρια γεμάτα απλήρωτους λογαριασμούς, κλήσεις και χρέη. Ένας πατέρας, που προσπαθεί να αντεπεξέλθει στην ελληνική πραγματικότητα του 2014 και να επιβιώσει μαζί με τη νεαρή κόρη του, μία παραλία, ένα μυστήριο το οποίο ψάχνει τη λύση του…

Το νέο έργο του Γιάννη Τσίρου «Άγριος Σπόρος», ένα σύγχρονο, ανατρεπτικό και πικρά κωμικό κείμενο μετουσιώνεται στα χέρια του σκηνοθέτη Τσέζαρις

Γκραουζίνις σε μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και ήδη σημειώνει επιτυχία.

Η παράσταση μεταφέρεται στην Αθήνα και στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11) για μόλις εννιά παραστάσεις. Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στις 9 μ.μ., στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Κίμων Κουρή και Μυρσίνη Χρυσοχοΐδου.

Να σημειωθεί ότι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης την περασμένη Κυριακή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου, αφού, ενώ βρισκόταν στην πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη, έπαθε έμφραγμα. Ωστόσο, χάρη στην άμεση και έγκαιρη επέμβαση των γιατρών, ο δημοφιλής ηθοποιός κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο, όμως παρέμεινε για τρεις μέρες νοσηλευόμενος, με την απαιτούμενη θεραπεία.

Θέατρο «Ακροπόλ», Ιπποκράτους 9-11, τηλ. 210 3643700

Keywords
Τυχαία Θέματα