Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της Καμηλά όταν την είδαν βαμμένη;

Για την εμφάνισή της, τις αισθητικές επεμβάσεις και τη γνώμη των παιδιών της για την τηλεοπτική της εικόνα, έκανε λόγο η Αλέκα Καμηλά σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Για τη σχέση των παιδιών της με τον αθλητισμό, αλλά και την αντίδραση τους όταν την είδαν στην τηλεόραση, δήλωσε: «Δε θέλουμε να τους οδηγήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση με το ζόρι.

Ο γιος μου ασχολείται με το μπάσκετ όπως κάθε 11χρονος. Όταν άρχισαν να του ζητάνε οι συμμαθητές του αυτόγραφα από τον μπαμπά του τότε κατάλαβε ποιος είναι. Πιο πολύ του αρέσει το ποδόσφαιρο.

Την κόρη μου την έχουμε

ρίξει και αυτή στον αθλητισμό, κάνει κολύμβηση. Είναι, όμως, λίγο κοκέτα. Πιστεύω ότι δεν την έχω επηρεάσει, γιατί εγώ δεν είμαι καθόλου έτσι. Τα παιδιά μου με είδαν πρώτη φορά ντυμένη και φτιαγμένη τώρα! Και ήταν σοκαριστικό. Ο μεγάλος μου γιος μου είπε: «Πως πασαλείφτηκες έτσι!». Η κόρη μου σχολίασε: «Αχ τι όμορφη που είσαι!» και ο μικρός: «Αχ τι έχει το μάτι σου;». Αυτό έχω να το λέω!».

Η Αλέκα Καμηλά, αν και έκανε μια σημαντική καριέρα στο μόντελινγκ, μετά τη γέννηση των παιδιών της είχε αφιερωθεί σε αυτά και δεν ασχολούταν καθόλου με το να περιποιείται τον εαυτό της, έκανε τα απολύτως βασικά και τα παιδιά της δεν την έβλεπαν σχεδόν ποτέ έντονα μακιγιαρισμένη.

Όσο για το ποια είναι η σχέση της με το χρόνο, η ίδια είπε:

«Έχω αυτή την ανασφάλεια που έχουν όλες οι γυναίκες που μεγαλώνουν. Εμένα πιο πολύ με απασχολεί όχι πώς θα είμαι εμφανισιακά, γιατί ότι είναι θα το φτιάξω! Πιο πολύ με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα με το πέρασμα του χρόνου. Αν θα φύγουν τα παιδιά μου, αν θα είμαι μόνη, αν θα έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε. Δε θέλω να είμαι μόνη», εξομολογήθηκε στην Τίνα Μεσσαροπούλο και στο περιοδικό YOU.

Ενώ, τέλος, απάντησε για το αν έχει προβεί σε κάποια αισθητική επέμβαση: «Έχω κάνει τις απαραίτητες ενεσούλες, δεν το κρύβω. Για να βγω στην τηλεόραση, αλλιώς δε θα το έκανα. Αλλά βλέπω ότι όλες γύρω μου είναι τσίτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα