Πολιτική κίνηση ανακοινώνει την Τρίτη ο Λυκούδης

Μία νέα πολιτική κίνηση αναμένεται να ανακοινώσει την ερχόμενη Τρίτη, στο μουσείο Μπενάκη ο Σπύρος Λυκούδης, κάτι που ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο μετά την αποστασιοποίηση του -αρχικά- από τον Φώτη Κουβέλη και στη συνέχεια μετά την ανεξαρτητοποίησή του από τη ΔΗΜΑΡ. Ο ανεξάρτητος βουλευτής απέφυγε να χαρακτηρίσει "κόμμα" την κίνησή του λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν δηλώνω ότι πρόκειται να φτιάξουμε κόμμα ".

Ο

Σπύρος Λυκούδης μιλώντας σε εκδήλωση πολιτικών φίλων του στη Θεσσαλονίκη τάχθηκε υπέρ ενός σχεδίου εθνικής συνεννόησης, μέσα από μια μεγάλη συναίνεση και σύμπραξη των βασικών πολιτικών δυνάμεων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.

"Δεν δηλώνω ότι πρόκειται να φτιάξουμε κόμμα εγώ και οι σύντροφοι μου. Επιχειρούμε να σχηματίσουμε έναν πολιτικό χώρο, έναν πολιτικό σχηματισμό" ανέφερε εξηγώντας ότι "θα επιχειρήσουμε με αυτόν τον χώρο να εφαρμόσουμε τη μεγάλη στρατηγική, την οποία πιστεύω. Δηλαδή, να συνεννοηθεί και να συμπλεύσει όλος ο χώρος της ευρύτερης Κεντροαριστεράς. Ξέρω ότι είναι δύσκολο. Ο κ. Βενιζέλος ,με το ΠΑΣΟΚ, έχει κατεύθυνση "εγώ είμαι και ελάτε", και με το "Ποτάμι" το ίδιο συμβαίνει" είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Η Μπακογιάννη αμφισβητεί τη στρατηγική της κυβέρνησης

Σαμαράς: "Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το 2016"

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Metron για τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οι ξένες τράπεζες αναλύουν τον Τσίπρα ως... πρωθυπουργό

Keywords
Τυχαία Θέματα