«Πόλεμος» Στραβελάκη - Πρετεντέρη στο Mega

Ενας άτυπος πόλεμος μαίνεται σχεδόν κάθε βράδυ στο Mega μεταξύ του νέου διευθυντή Ειδήσεων, Νίκου Στραβελάκη, και του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» των εναπομεινάντων σχολιαστών του καναλιού. Ο μεν Στραβελάκης επιμένει στα κοινωνικά θέματα, θεωρώντας ότι πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Δελτίου (συνεπικουρούμενος από τους συντάκτες που τα καλύπτουν), ο δε Γιάννης Πρετεντέρης μαζί με τον προϊστάμενο του πολιτικού ρεπορτάζ, Μανώλη Καψή, θεωρούν ότι πρέπει να προτάσσονται τα πολιτικά θέματα.

Αυτή

την εβδομάδα, οπότε το Δελτίο Ειδήσεων του Mega συνέχισε να βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τον ANT1, ο Νίκος Στραβελάκης διαφώνησε -σε χαμηλούς τόνους και πάντα ευγενικά- με τον Γιάννη Πρετεντέρη για την έκταση που θα έπρεπε να δοθεί στο θέμα της καταγγελίας μιας 20χρονης κοπέλας για έναν ελεγκτή σε λεωφορείο, σε σχέση με τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη αναφορικά με την Ελλάδα. Η χρυσή τομή βρέθηκε μεν, αλλά όλοι λένε πως είναι θέμα χρόνου μέχρι να υπάρξει πιο σοβαρή αντιπαράθεση και ενδεχομένως ρήξη μεταξύ των δύο ανδρών, ειδικά αν συνεχιστεί η κατρακύλα του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων.

ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Λιγοστοί ήταν οι δημοσιογράφοι του Mega που έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση των «Λωτοφάγων» του πρώην διευθυντή Ειδήσεων του καναλιού, Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Ο λόγος για τη μουσική εκτέλεση ποιημάτων του, για την οποία είχε καλέσει πάρα πολύ κόσμο και από την πολιτική και από τη δημοσιογραφία.
Οι ρεπόρτερ του Mega που παρευρέθηκαν ήταν η Σοφία Δήμτσα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο Γιώργος Παππούς, η Ράνια Τζίμα και μερικοί ακόμα, ενώ από τους πιο πρωτοκλασάτους ήταν η ανκοργούμαν του κεντρικού Δελτίου, Μαρία Σαράφογλου (σ.σ. η οποία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, διότι χάρη στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο είναι σήμερα κεντρική παρουσιάστρια στη Μεσογείων).

Αντίθετα, σημειώθηκε η απουσία τόσο του νέου διευθυντή Ειδήσεων του καναλιού, Νίκου Στραβελάκη, όσο και της Ολγας Τρέμη. Αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός ότι δεν παρέστησαν, αν και είχαν προσκληθεί, κάποιοι σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, που όταν ήταν διευθυντής του Mega ο κ. Παναγιωτόπουλος και παρουσίαζε τη συλλογή ποιημάτων του έκαναν ουρές ατέλειωτες για να υποβάλουν τα σέβη τους…

Κι όπως λένε, στα δύσκολα μετρά κανείς τους πραγματικούς του φίλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Mega κόβει «Joy» και «Μοντέρνα Οικογένεια»

Metron Analysis: Οι πολίτες δεν θέλουν πρόωρες εκλογές

Γιατί καθυστέρησε η Ελένη από την εκπομπή της

Η απάντηση του Γεωργούλη που ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά

Keywords
Τυχαία Θέματα