Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Samantha Fox;

Ήταν τέλη της δεκαετίας του ογδόντα, όταν κι εγώ υπήρξα μαθητής και άκουγα τα τραγούδια της κρυφά.. για να μην ενοχλώ τους γονείς μου στο Walkman μου. Είχα ξαπλώσει στο πάτωμα να κοιτάζω το ταβάνι, και σκεφτόμουνα την Samantha Fox, βλέποντας της αφίσα που είχα στο δωμάτιό μου…

Αυτή είναι η μικρή της ιστορία:

Οι γονείς της είχαν συμπεριφερθεί πάρα πολύ όμορφα, και όταν ήταν ακόμα 16 ετών, αφού η μητέρα της έστειλε μερικές φωτογραφίες της κόρη της φορώντας εσώρουχα για το «κορίτσι της Κυριακή» σε μια εφημερίδα πολύ λαϊκή, για σχετικό διαγωνισμό που αφορούσε ερασιτεχνικές φωτογραφίες νέων μοντέλων.

Η μελλοντική όμως pop idol ήρθε δεύτερη σε εκείνον τον διαγωνισμό, αλλά κέρδισε την προσοχή της εφημερίδας «The Sun», η οποία την κάλεσε να ποζάρει για τη διαβόητη «Page 3», που παρουσίαζε το sexy κορίτσι της ημέρας, με τεράστια αναγνωσιμότητα.

Έτσι, αφού η Samantha Fox πήρε τη συγκατάθεση των γονέων της για μια τόπλες φωτογράφηση, τα επόμενα τέσσερα χρόνια ήταν το πιο δημοφιλές μοντέλο pin-up στη Βρετανία.

Στην ηλικία των 20, όταν τελείωσε το τετραετές συμβόλαιο με την εφημερίδα «The Sun» ως το κορίτσι της τρίτης σελίδας, μεταπηδά με ευκολία στην μουσική βιομηχανία, αφού ήταν ήδη πολύ γνωστή με μια εξαιρετική νέα καριέρα.

Το πρώτο της άλμπουμ, «Touch Me», και το δεύτερο άλμπουμ της, «Samantha Fox», έγιναν τεράστιες επιτυχίες, και ακόμα και σήμερα θεωρούνται κλασικές που χαρακτηρίζουν την δεκαετία των ΄80! Τεράστια, όπως ακριβώς και το στήθος της, παρά το μικρό της ύψος.

Η καριέρα της Samantha Fox δεν περπάτησε μετά τη δεκαετία του '90, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να επιθυμούν το όμορφο στήθος της, που στους περισσότερους θυμίζει τα παιδικά τους χρόνια.

Κάνε κλίκ πάνω στις φωτο για μεγέθυνση.

Οι φωτογραφίες της Samantha Fox είναι από το περιοδικό: Playboy του έτους 1996 !

Αφιερωμένες από τον Τ.Μ. σε όλους τους αναγνώστες της στήλης «κόκκινα παπούτσια» της δεκαετίας του ΄80.

Διαβάστε επίσης:ΣΟΚ! Η "Ματίνα Μανταρινάκη" ολόγυμνη σε φωτογράφιση! (ΦΩΤΟ)
Keywords
Τυχαία Θέματα