Ποιοί είναι οι υποψήφιοι αθλητές της χρονιάς στην Ελλάδα

Τετρακόσιοι εβδομήντα οκτώ αθλητικοί συντάκτες πήραν μέρος στη φετινή ψηφοφορία για τους κορυφαίους της χρονιάς.

Τα αποτελέσματα για τους τρεις πρώτους ανά κατηγορία, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της κορυφαίας εκδήλωσης «Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2013», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση της NOVA,

με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την πρωταθλήτρια της κολύμβησης Ζωή Δημοσχάκη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, οι τρεις επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή, είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Σπύρος Γιαννιώτης (Κολύμβηση), Παναγιώτης Γκιόνης (Πιγκ Πογκ), Βασίλης Σπανούλης (Μπάσκετ).

Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Βάσω Βουγιούκα (Ξιφασκία), Κατερίνα Νικολαίδου (Κωπηλασία), Μαρία Πρεβολαράκη (Πάλη).

Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας είναι (με αλφαβητική σειρά), η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών, η Εθνική ομάδα πόλο νεανίδων και η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Γιώργος Μορφέσης (Πόλο), Γιώργος Μπαρτζώκας (Μπάσκετ), Φερνάντο Σάντος (Ποδόσφαιρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα