Ποιοι είναι κερδισμένοι από την εξαφάνηση toy Boeing;

Alfredo Jalife-Rahme στην εφημερίδα La Jornada (Μεξικό)

Ο Jacob Rothschild, πρόεδρος της RIT Capital Partners plc και Διευθυντής της Blackstone. Πρόεδρος του Institute for Jewish Policy Research.

Οι διεθνείς έρευνες του αεροσκάφους MH 370 που εξαφανίστηκε έδειξαν ότι η Ουάσιγκτον ήταν σε θέση

να παρακολουθήσει το αεροσκάφος πολύ πιο πέρα ​​από ό, τι η ίδια υποστήριζε μέχρι στιγμής και ότι καθυστέρησε μια εβδομάδα για να αποκαλύψει ό, τι ήξερε. Απέδειξαν επίσης ότι η Κίνα δεν είχε λιμάνια τροφοδοσίας για την ανάπτυξη του πολεμικού της ναυτικού σε μια τόσο μεγάλη περιοχή. Αλλά πέρα ​​από το κοινό γεγονός και αυτό που αποκαλύπτει για τις στρατηγικές ικανότητες του καθενός, πρέπει επίσης να παρατηρηθεί ότι αυτή η αινιγματική εξαφάνιση έκανε και ευχαριστημένους την Blackstone και τον Jacob Rothschild.

Στη τριπολική γεωστρατηγική εποχή του κόσμου της μετα-Κριμαίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας και της Κίνας, είναι επιτακτική ανάγκη να αντιπαραβάλλουμε τη συντριπτική παραπληροφόρηση της Δύσης χρησιμοποιώντας το απαράκαμπτο βλέμμα της ρωσικής πύλης multimedia «Η Ρωσία Τώρα».

Όπως συμβαίνει συχνά στα μυστηριώδη ατυχήματα, η ασυνήθιστη εξαφάνιση του αεροσκάφους της πτήσης MH 370 της Malaysia Airlines- της οποίας καμία εξήγηση δεν ικανοποιεί κανέναν, ακόμα πολύ λιγότερο τους περισσότερους πληγέντες Κινέζους- οδήγησε σε αμέτρητες ερμηνείες, κάποιες εκκεντρικές και άλλες ενοχλητικές.

Ενώ μαίνεται ο πόλεμος κυρώσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν, το Russia Today δημοσίευσε με βιαστικό τρόπο τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνιση της πτήσης 370 MH, ότι εγκρίθηκε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ημιαγωγών από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Μήπως ξέσπασε ο πόλεμος των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας;

Σύμφωνα ξανά με το Russia Today, ο δικαιούχος του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ημιαγωγών είναι ο Jacob Rothschild, από την αμφιλεγόμενη και πολύ-θρυλική δυναστεία των τραπεζιτών.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μοιραζόταν μεταξύ των πέντε κατόχων με το 20% στο καθένα: Η εταιρεία Freescale Semiconductor της οποίας η έδρα βρίσκεται στο Austin (Texas), και οι τέσσερις άλλοι ιθαγενείς της πόλης Suzhou (Κίνα), εργαζόμενοι της τεξανικής εταιρείας, οι οποίοι επέβαιναν στο αεροπλάνο που χάθηκε.

Σύμφωνα με τη ρωσική διαδικτυακή πύλη, αν ένας από τους δικαιούχους του διπλώματος ευρεσιτεχνίας αποβιώσει, οι άλλοι δικαιούχοι μοιράζουν εξίσου τα μερίσματα του νεκρού, αν δεν αμφισβητείται από τη διαθήκη του.

Δεδομένου ότι οι τέσσερις Κινέζοι συνιδιοκτήτες του διπλώματος ευρεσιτεχνίας λείπουν (ή / και είναι νεκροί), αυτός που παραμένει ζωντανός θα πάρει επομένως το σύνολο του διπλωμάτος ευρεσιτεχνίας.

Αυτό συνέβη εις όφελος της τεξανικής επιχείρησης Freescale Semiconductor, η οποία ανήκει στην αμφισβητουμένη και αόρατη Blackstone, της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι ο βρετανο-ισραηλινός τραπεζίτη Jacob Rothschild.

Παράξενο: Από τους 20 εξαφανισμένους εργαζόμενους της Freescale Semiconductor, οι 12 είναι από τη Μαλαισία και οκτώ από τη Κίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα