Ποιοι δεν θέλουν τον Κασιδιάρη υποψήφιο Δήμαρχο Αθήνας;

Οι αποκαλύψεις για την δράστη του Ηλία Κασιδιάρη και η ένταση που έχει προκληθεί στο κόμμα με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να βρίσκεται στη φυλακή μαζί με κορυφαία στελέχη του κόμματος πυροδοτούν τη ήδη ηλεκτρισμένο κλίμα στη Χρυσή Αυγή.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης από την Κατερίνη

όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια νέων γραφείων του κόμματός του, επανέλαβε ότι θα είναι υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, όμως φαίνεται ότι στο κόμμα του υπάρχουν αντιδράσεις, ιδιαίτερα μετά την κόντρα που καλλιεργεί με την Εκκλησία ο βουλευτής.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε κανέναν, έχω μόνο να δώσω μια συμβουλή στους ιεράρχες: Να μην πολιτικολογούν» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε ότι θα είναι οπωσδήποτε υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, όπου κι αν βρίσκεται αναφερόμενος στις εκκρεμότητες που έχει με τη δικαιοσύνη:

«Δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων σε όποια θέση κι αν βρίσκομαι, ό,τι κι αν έχουν κάνει. Δεν μπορούν να μου στερήσουν τα πολιτικά μου δικαιώματα όποιαδήποτε εκτροπή κι αν κάνουν».

Ο υπόδικος βουλευτής υποστήριξε ότι ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται στη φυλακή "γιατί τρομοκράτησε τους Γερμανούς τοκογλύφους". Χαρακτήρισε τις διωξεις σε βάρος των στελεχών του κόμματος "παράνομες" ενώ υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή βγει εκτός νόμου αυτό "θα είναι μια εκτροπή ανάλογη με αυτή του 1967, θα ειναι σα να βγαίνουν τα τάνκς στους δρόμους.."

Keywords
Τυχαία Θέματα