Ποιο αγαπημένο της πρόσωπο έχασε η Λίτσα Πατέρα (VIDEO)

Δύσκολες ώρες περνάει η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα. Ο λόγος είναι ο χαμός ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου και συνεργάτης της, του Χρήστου Παΐζη. Ο ξαφνικός θάνατος του φίλου της Λίτσας Πατέρα έχει συγκλονίσει την ίδια και όλον τον χώρο της αστρολογίας στην Ελλάδα. Η ίδια αναφέρθηκε στην απώλεια αυτή, κατά τη

διάρκεια της εκπομπής "Πρωινό".

"Είναι μια πικρή στιγμή για μένα. Τόσα χρόνια που παίρνετε τον στον “Αστρολόγο” διαβάζετε στην πολική αστρολογία τα κείμενα του Χρήσου Παΐζη. Ο Χρήστος Παΐζης αποφάσισε να φύγει από αυτή τη ζωή και έφυγε ξαφνικά. Είναι η τελευταία φορά που θα διαβάσετε την πολιτική αστρολογία από τον Χρήστο Παΐζη", δήλωσε η ίδια.

Στη συνέχεια, διάβασε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που του έγραψαν, τόσο η ίδια, όσο και οι συνεργάτες της: "Στο καλό φίλε Χρήστο. Πρόσφατα χάσαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη και πάνω απ’ όλα αγαπημένο φίλο. Χρήστο μου το γνωρίζεις ότι πέρα από την αγάπη μας, οι συνεργάτες μου κι εγώ σε εκτιμούσαμε ιδιαίτερα γιατί το άξιζες. Πιστεύω επειδή ήσουν άριστος γνώστης μεταφυσικής αποφάσισες να κάνεις το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα. Από εκεί είμαι σίγουρη ότι μας βλέπεις. Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα προσπαθούμε να πάρουμε κάτι από τη γνώση σου. Αυτά για τον αγαπημένο μου συνεργάτη".

Λίγο πριν τελειώσει την αναφορά της στον φίλο και συνεργάτη της, τόνισε στη Φαίη Σκορδά, η οποία την κοιτούσε συγκινημένη: "Παρά το γεγονός ότι εγώ πιστεύω ότι δεν τελειώνει αυτή η ζωή εδώ, και υπάρχει κάποια άλλη αιώνια ζωή όπου θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποί μας μας βλέπουν".

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Keywords
Αναζητήσεις
αστρ πρ λιτσα πατερα
Τυχαία Θέματα