Ποινική δίωξη για το blog που έβριζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ποινική δίωξη κατά των διαχειριστών της ιστοσελίδας μέσω της οποίας δημοσιεύθηκαν υβριστικά σχόλια για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος.

Από χθες μέχρι σήμερα, οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλεξαν στοιχεία για το συγκεκριμένο ιστολόγιο, μετά τις χιλιάδες καταγγελίες που έχουν γίνει από πολίτες, χρήστες του διαδικτύου.

Η

δίωξη ασκήθηκε σε βάρος των διαχειριστών της ιστοσελίδας για δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους μέσω Διαδικτύου, από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες των δραστών, δηλαδή των διαχειριστών της συγκεκριμένης σελίδας.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιο πένθος για τον χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Αυτοκτονία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη

"Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου" λέει ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής-Μια ημέρα έπειτα από τον εντοπισμό της σορού του 20χρονου

Θρήνος και ξέσπασμα από τον θείο του Βαγγέλη: "Να γλιτώσουν τα άλλα παιδιά"-Αποκαλύπτει τις τραγικές στιγμές που ζει η οικογένεια μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

''Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια''(VIDEO)-Το βίντεο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που ραγίζει καρδιές

Δεν αποκλείει αυτοχειρία ο ιατροδικαστής-Σήμερα η εργαστηριακή επιβεβαίωση για την αιτία θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Το ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα για το θάνατο του Γιακουμάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα