Ποια τηλεοπτικά σήριαλ συνεχίζονται τη νέα σεζόν

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι συζητήσεις του Alpha με τους συντελεστές μιας από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, με σκοπό να κάνει το μεταγραφικό μπαμ της χρονιάς. Αν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις, ο ανταγωνισμός στο prime time θα αποκτήσει νέα δεδομένα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις και θα γίνουν οι ανακοινώσεις.

ΤΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Την ίδια ώρα, πάντως, σε όλα τα κανάλια το τμήμα του προγράμματος αποφασίζει ποιες σειρές θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν. Στο Mega «Κάτω Παρτάλι» και «Εθνική Ελλάδος» είναι τα δυνατά χαρτιά. Στον ΑNT1 οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Ταμάμ» ξεχωρίζουν, ενώ στον Αlpha η «Μουρμούρα», «Το σόι μας» και το «Ακου τι είπαν» του Χρήστου Φερεντίνου θα είναι και το φθινόπωρο στις οθόνες μας.

50-50 Η' ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Στον ΣΚΑΪ οριστικές αποφάσεις για το «Ηot seat» του Γιάννη Ζουγανέλη δεν έχουν ληφθεί, ωστόσο στη διεύθυνση προγράμματος αναγνωρίζουν πως για πρώτη φορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων βρήκε ένα αξιοπρεπές και σταθερό lead in, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Στο κανάλι του Νέου Φαλήρου προχωρούν σε έναν μίνι ανασχηματισμό του προγράμματος, με την ένταξη της Ζέτας Δούκα με εκπομπή ιατρικού περιεχομένου το Σαββατοκύριακο. Αρχικά έχουν εγκριθεί 12 επεισόδια και, ανάλογα με την αποδοχή που θα έχει από τους τηλεθεατές, θα εξεταστεί και για τη νέα σεζόν. Στο καθημερινό έρχεται το «Ο,τι να ’ναι» του Μάνου Βουλαρίνου και του Πέτρου Νικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ζημίες εκατομμυρίων στην εταιρεία "Ειδήσεις Ντοτ Κομ"

ΑΝΤ1 και Alpha κερδίζουν τους τηλεθεατές

Οι ζημίες εκατομμυρίων στην εταιρεία "Ειδήσεις Ντοτ Κομ"

Συλλεκτικές γκραβούρες του Κωνσταντίνου Καραμανλή με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ξέσπασε η Χριστίνα Λαμπίρη για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ (VIDEO)

Ο Λάμπης Ταγματάρχης φαβορί για το τιμόνι της ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα