Ποια ήταν η κόρη της Βέφας που έφυγε σήμερα από τη ζωή

Λένε πως ο πόνος της μάνας είναι αβάσταχτος όταν χάνει ένα παιδί της. Πως νιώθει όμως όταν αποχαιρετάει και το δεύτερό της;

Η Βέφα Αλεξιάδου σίγουρα βιώνει τραγικές στιγμές από το πρωί, όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα. Η κόρη της, Άντζι Αλεξιάδου, έφυγε από τη ζωή, μια εξέλιξη που φυσικά δεν μπορούσε να προβλέψει.

Λίγες ώρες μάλιστα πριν, η Βέφα Αλεξιάδου έστελνε τις ευχές της στην εγγονή της, Χαρά, η οποία έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή, μέσω του προφίλ της στο facebook.

«Σήμερα

Μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους γιορτάζει η εγγονή μου η Χαρά. Χαρούλα μου γλυκιά, αγαπημένη εγγονούλα μου, ξερό πως το δώρο που σου κάνω σήμερα για τη γιορτή σου, θα σου αρέσει, αφού αγαπάς τόσο πολύ τη λογοτεχνία κι αυτήν ετοιμάζεσαι να σπουδάσεις στην Αγγλία. Είναι το υπέροχο ποίημα "ΑΝ" του Βρετανού λογοτέχνη και ποιητή Κιπλινγκ, που κλείνει στους στίχους του όλα όσα χαρακτηρίζουν τον αληθινό άνθρωπο. Κι εκείνο που μετράει στη ζωή δεν είναι ν' αποκτήσεις όλες τις γνώσεις και τη μόρφωση και τη σοφία του κόσμου, άλλα να καταφέρεις να γίνεις ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Χρονιά πολλά, καλά, εποικοδομητικά, χαρούμενα, επιτυχημένα και ευτυχισμένα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με όλη μου την αγάπη. Να' σαι γερή και να επιτυχίες όλους τους στοίχους σου στη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Άντζι Αλεξιάδου, που ήταν παντρεμένη με τον συνθέτη και τραγουδιστή Γιάννη Ντόντορο και συμμετείχε ενεργά στις οικογενειακές επιχειρήσεις, έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Δεν τα κατάφερε όμως, βυθίζοντας στη θλίψη και τη στενοχώρια όχι μόνο την οικογένεια και τους κοντινούς της ανθρώπους, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Όλοι σύμφωνα με το peoplegreece.com, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί, ψάχνουν για κάποιο στήριγμα για να μπορέσουν να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο για να συνεχίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα