Τρέχει και κερδίζει ο Τζιτζικώστας

Θα κάνει κίνηση



Ο Κώστας Γκιουλέκας δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανεχθεί να εξελίσσεται άλλο το θέμα με τη «γαλάζια» ονοματολογία αναφορικά με τους υποψηφίους για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Οπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, κάτι τέτοιο δεν ωφελεί ούτε την παράταξη ούτε τον ίδιο. Προφανώς, θα αναλάβει κάποια πρωτοβουλία. Και όσοι ξέρουν τον Κώστα Γκιουλέκα λένε μάλιστα ότι αυτό θα το κάνει πολύ γρήγορα.

Πλώρη για Ευρωκοινοβούλιο



Να ανοίξει τα φτερά της στους αιθέρες

της πολιτικής των Βρυξελλών φαίνεται πως επιθυμεί σφόδρα το τελευταίο διάστημα η βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης Ελενα Ράπτη! Και κλάαααμα οι άρρενες βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου! Και τεράστια χαρά στους ευρωβουλευτές των Βρυξελλών! Αλλο πράμα να σε λέω και άλλο να το βλέπεις, μπρε. (Αντώνη, ποιος σου κάνει τέτοιες πλάκες από τη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω.)

Τα έκανε μαντάρα



Τι έκανε το άτομο πάλι; Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουτάρη. Πήγε στα Σκόπια, σε εκδήλωση του εκεί επιμελητηρίου, και κάθησε κάτω από μια μεγάλη επιγραφή, που έγραφε «Επιμελητήριο Μακεδονίας». Και να οι φωτογραφίες από τους παραχαράκτες της ελληνικής ιστορίας Βουλγαροσλάβους των Σκοπίων με τον δήμαρχο. Θεσσαλονίκης που έχει. «μακεδονική» καταγωγή! Τον έκαναν και μακεντόσκι τον Βλάχο οι αθεόφοβοι! Αλλά έτσι είναι, μπάρμπα Γιάννη: Εξωτερική πολιτική δεν κάνουν οι δήμαρχοι, αλλά το επίσημο Ελληνικό κράτος. Τα υπόλοιπα είναι, το λιγότερο, άστοχες ενέργειες, που ρίχνουν νερό στην άθλια προπαγάνδα των απαράδεκτων γειτόνων μας.

Τρέχει και κερδίζει

Τους δρόμους πήρε πάλι ο Τζιτζικώστας, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα επισκέφθηκε τους πέντε από τους επτά νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Βασικός λόγος, η ενημέρωση των επιχειρήσεων για τη χρηματοδότησή τους από το ΕΣΠΑ, αλλά, όπως μαθαίνω, είχε και πολλές επαφές εκλογικού περιεχομένου. Σε μια άλλη εξέλιξη, χίλιες διακόσιες επιχειρήσεις επιπλέον στην Κεντρική Μακεδονία μπορούν να ενταχθούν για χρηματοδότηση, μετά τη θετική ανταπόκριση του υπουργού Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη, στο αίτημα των περιφερειαρχών. Το παλεύει ο Τζιτζικώστας και τα πρώτα δείγματα γραφής άρχισαν να φαίνονται στην πράξη.

Κόλπο γκρόσο

Ρουά ματ κίνηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, για τις ευρωεκλογές. Δεν θα κατέβει νέτα-σκέτα σαν ΠΑΣΟΚ, αλλά ως ομάδα με τους λοιπούς 58 ή 68 Σοσιαλιστές του Σημίτη και των άλλων. Μεγάλη κίνηση, πρόεδρε!

Τον ετοιμάζουν



Εναν παλιό γνώριμο ετοιμάζουν οι Νεαπολίτες για να αντιπαρατεθούν στον Σίμο. Ο λόγος για τον πρώην δήμαρχο Νεάπολης Γρηγόρη Χατζησάββα (φωτ.), ο οποίος έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στα χρόνια της δημαρχίας του. Οι Νεαπολίτες έχουν απογοητευτεί από τις επιδόσεις του Σίμου Δανιηλίδη και την αδιαφορία που δείχνει για την πόλη τους και ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους, η οποία, όπως πληροφορούμαι, έχει και κομματικές ευλογίες.

Χαριτωμενιές

Περίεργη δημοσιογραφία από πρώην συμβασιούχο της ΕΡΤ3! Πληροφορίες του Εγνάτιου λένε ότι το μικρό αγόρι από τη δεξιά οικογένεια, αλλά με την επαναστατική σκέψη, επειδή απολύθηκε όπως όλοι οι συνάδελφοί του από την ΕΡΤ3, θέλει να το παίξει διαδικτυακός τραμπούκος, με περίεργα τουίτερ και λοιπές χαριτωμενιές. Περίεργα δεν ακούγονται, ρε Μίλτο, όλα αυτά;

Μόνο ο Κόουτς



Δηλαδή τώρα, ρε παιδιά στη Συγγρού και στο Μαξίμου, θα ήταν ο κόουτς Γιάννης Ιωαννίδης επίσημος αντίπαλος του Μπουτάρη και δεν θα του είχε ορμήσει στο τερέν πετώντας το σακάκι του για το ξεφτιλίκι στα Σκόπια; Τι με λες τώρα. Και οι υπόλοιποι βουλευτές της Ν.Δ. δεν έβγαλαν ούτε μία ανακοίνωση για να τον κατακρίνουν! Και μετά σας φταίει η Χρυσή Αυγή που ανεβαίνει!

Φορτσάρει



Αθόρυβος παίκτης, αλλά μεθοδικός στη δουλειά του ο Στράτος Σιμόπουλος. Να οι εκδηλώσεις από δω με την «Εγνατία», να οι ενημερώσεις για την οδική ασφάλεια, να τα ραντεβού με τοπάρχες, κομματικούς και μη, και το ρυάκι μεγαλώνει και φουσκώνει! Λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα