Πηγαίνουν στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός;

Έτοιμη να υποδεχθεί τους προσωρινά κρατουμένους για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκο, Χρ.Παππά και Γ.Λαγό είναι η Βουλή. Η συζήτηση επί του αιτήματος άρσης ασυλίας για την κατηγρία της διακεκριμένης οπλοκατοχής έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στη Βουλή

και οι τρεις έχουν ζητήσειαπό την εισαγγελία των φυλακών Κορυδαλλού να μεταχθούν στη Βουλή ώστε να "απολογηθούν" στην Ολομέλεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλα δείχνουν πως ο εισαγγελέας θα κάνει αποδεκτό το αίτημά τους καθώς το ίδιο είχε συμβεί και προ εβδομάδων για τις περιπτώσεις Μπούκουρα και Γερμενή.

Την ίδια ώρα στην Βουλή καταφθάνουν πληροφορίες πως εκτός Βουλής οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής ετοιμάζουν συγκέντρωση "συμπαράστασης" και σόου έχοντας μάλιστα και τον αέρα της πρόσφατης εκλογικής ανόδου της Χρυσής Αυγής.

Με δεδομένα τα παραπάνω η Αστυνομία αλλά και η Φρουρά της Βουλής έχει λάβει δρακόντεια μέτρα προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό ενώ όπως όλα δείχνουν θα αποαγορευθεί και πάλι η είσοδος του κοινού στη Βουλή τις κρίσιμες ώρες της συνεδρίασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα