Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί Βανδή και Τατιάνα

Παρεξήγηση, ειρωνείες, λόγια υποτιμητικά και μια σχέση στο κόκκινο. Τατιάνα και Βανδή έχουν ένα παρελθόν γεμάτο κόντρες.

Ποζάρουν στο φακό χαμογελαστές. Η Δέσποινα πήγε στην εκπομπή της Τατιάνας και μίλησε για όλα και η Τατιάνα ήταν από τις πρώτες που έκανε την εμφάνισή της στην παρουσίαση των ρούχων που έχουν την υπογραφή της τραγουδίστριας.

Δείχνουν καλές φίλες, αλλά τα πράγματα είναι όπως φαίνονται; Γιατί οι δυο τους έχουν ένα παρελθόν γεμάτο άγριους καβγάδες, βαριές κουβέντες και τελεσίγραφα του στυλ

«ή εγώ ή αυτή». Η απέχθεια της μιας προς την άλλη δεν ήταν άλλωστε μυστική. Κι εδώ και δέκα χρόνια περίπου βρίσκονταν σε... εμπόλεμη κατάσταση, όταν η Δέσποινα Βανδή ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Μόλις μπήκε η αγγελία του γάμου επικράτησε ο πρώτος πανικός. Όταν ανακοινώθηκε η ημερομηνία (17 Ιουνίου 2003) και το μέρος (κτήμα Νάσιουτζικ), εφημερίδες, περιοδικά και εκπομπές κατέστρωναν τα σχέδιά τους για ένα αποκλειστικό πλάνο, αφού η επιθυμία του ζευγαριού ήταν ξεκάθαρη: «Καμία δημοσιότητα». Μάλιστα ήταν αποφασισμένοι για όλα, αρκεί να μην υπήρχε ούτε ένα πλάνο ούτε μία φωτογραφία από το μυστήριο.

Keywords
Αναζητήσεις
sexfuckgr, πιαστηκαν απο τα μαλλια
Τυχαία Θέματα