Πέτρος Μίχος: "Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί"

Για τον αποψινό "τελικό" της εθνικής ομάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και προπονητής, Πέτρος Μίχος.

Ο Πέτρος Μίχος, μίλησε στην εκπομπή "Σάμπα στο γρασίδι", και μεταξύ άλλων τόνισε: "Πρώτα απ' όλα αξίζει να τονίσουμε πως παρακολουθούμε ένα καταπληκτικό Μουντιάλ. Θέαμα, ανατροπές, πολλά γκολ και φοβερά παιχνίδια. Το γεγονός ότι οι ομάδες άφησαν πίσω τους τον κλειστό τρόπο παιχνιδιού είναι πολύ καλό για το άθλημα γιατί πλέον παρουσιάζουν

πολύ πιο ελκυστικό θέαμα σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις. Επανέρχονται συστήματα πιο επιθετικά που είχαν παραμεληθεί και προσαρμοσμένα στα προσόντα των σύγχρονων παικτών, βγάζουν στο χορτάρι πολύ ωραία αποτελέσματα".

Αναφερόμενος στην εθνική μας ομάδα επεσήμανε: "Η Εθνική μας πάντως, δεν είναι στις ομάδες που προσφέρουν θέαμα και μέχρι στιγμής τα θετικά στοιχεία που έχει παρουσιάσει είναι το πάθος και η ψυχή, που βγήκαν στο ματς με την Ιαπωνία μετά την αποβολή του Κατσουράνη. Σίγουρα δεν περιμένουμε στο ματς με την Ακτή να γίνει η ομάδα μας πιο θεαματική, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική και να πετύχει αυτό το μισό μηδέν που λέμε, για να καταφέρει να κλέψει το παιχνίδι απο τους Ιβοριανούς. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε και τύχη και ελπίζω να γυρίσει ο τροχός σε αυτό το κρίσιμο ματς. Έτσι και αλλιώς είναι επιτυχία που βρισκόμαστε στο Μουντιάλ, αν και νομίζω πως θα έπρεπε μέσα απο αυτούς τους αγώνες να ετοιμάζαμε και την επόμενη μέρα της Εθνικής μας, όπως κάνουν ήδη πολλές ομάδες στη συγκεκριμένη διοργάνωση".

Στο τέλος, φυσικά, αποκάλυψε την προσωπική του επιθυμία για τον νικητή του φετινού Μουντιάλ. "Θα ήθελα πάρα πολύ μια Ευρωπαϊκή ομάδα να σπάσει την κατάρα και να το σηκώσει μέσα στη Βραζιλία".

Keywords
Τυχαία Θέματα