"Πετάει" το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου

Εξαιρετική δουλειά με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ φαίνεται πως κάνει ο Θοδωρής Μιχόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα non paper πάνε κι έρχονται στους δημοσιογράφους, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι δεν περιορίζονται στους διαπιστευμένους, αλλά τα στέλνουν και σε εκπομπές. Πρόκειται για μια δουλειά που βρίσκεται σε απόλυτη αντιδιαστολή με το κλειστό κλαμπ που είχε φτιάξει στο Μαξίμου επί πρωθυπουργίας του ο Αντώνης Σαμαράς,

από το οποίο ενημερώνονταν μόνο οι δημοσιογράφοι-Ταλιμπάν του πρώην πρωθυπουργού και οι κολλητοί του συστήματος Μουρούτη και είχαν αποκλειστεί όλοι οι υπόλοιποι.

Πάντως, δεν λείπουν και κάποια παράπονα για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον οποίο πολύ δύσκολα μπορούν να βρουν για να μιλήσουν μαζί του οι περισσότεροι κυβερνητικοί συντάκτες, αλλά και οι παραγωγοί εκπομπών. Eπίσης, μουρμούρες αρχίζουν να ακούγονται για το γεγονός ότι, αν και είχε προαναγγείλει πως θα ξεκινούσε και πάλι η λειτουργία του μπρίφινγκ, αν όχι σε καθημερινή βάση, πάντως κάποιες φορές την εβδομάδα, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί έως τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρία χρόνια έχει ζημίες ο ΣΚΑΪ

Στο Mega "βλέπουν" πάλι τη Σία Κοσιώνη

Όλγα Τρέμη: Περισσότερο talk και... λιγότερο show

Μάνος Χατζιδάκις: Η μεγάλη προσφορά συνεχίζεται, αυτό το Σάββατο στην ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Στο νοσοκομείο ο Κρατερός Κατσούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα