«Πετά» χρήμα ο Μιχαλολιάκος

Όπως αναφέρει το SECRET της εφημερίδας Παραπολιτικά, συνθήκες απόλυτης διάλυσης διαμορφώνονται και επί των ημερών του σκληροπυρηνικού νεοδημοκράτη δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου, στο πάλαι ποτέ ιστορικό ραδιόφωνο της πόλης, Κανάλι 1. Η απαξίωση του σταθμού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τους δημότες να καλούνται να πληρώσουν ένα ραδιόφωνο που ικανοποιεί τις όποιες πολιτικές φιλοδοξίες έχει ο παλιός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Γιατί, ως επιχείρηση, δεν μπορεί να υφίσταται, αφού, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη, σε ετήσια βάση χρειάζεται περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για να λειτουργεί, έχοντας ως έσοδο το... αστρονομικό ποσό των 47.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι σε μια δύσκολη συγκυρία οικονομικά, ο δεύτερος πιο χρεοκοπημένος δήμος της χώρας, αντί να περιορίζει τις δαπάνες συντήρησης μιας ζημιογόνου δημοτικής επιχείρησης, συνεχίζει να «πετά» από το παράθυρο χρήματα. Η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει κανείς είναι το διαχρονικό πάθος του Βασίλη Μιχαλολιάκου να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Επειδή κανένα από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης δεν στρέφει τους προβολείς του στον Πειραιά, ο πρώτος πολίτης της πόλης κρίνει ότι είναι λογικό να παραμένει ενεργό ένα ραδιόφωνο που συγκεντρώνει τον μήνα ως έσοδο κάτι λιγότερο από 5.000 ευρώ.

ΑΣΥΔΟΣΙΑ. Η κατάσταση που επικρατεί στα δημοτικά ραδιόφωνα είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσει άμεσα την κυβέρνηση. Ηδη, άλλωστε, οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών, Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννης Μιχελάκης, επεξεργάζονται σχέδιο νόμου που θα δώσει τέλος στην ασυδοσία. Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο, ο κ. Μιχαλολιάκος θα αντιδράσει, εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Ως αυθεντικός δεξιός, θα προτιμούσε να χάνει ο δήμος 1,5 εκατ. ευρώ, αρκεί να είναι ικανοποιημένοι οι εναπομένοντες ακροατές που συντονίζονται κάθε εβδομάδα για να ακούσουν την εκπομπή του δημάρχου. Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να αναφερθεί ότι στο δημοτικό ραδιόφωνο υπάρχουν εργαζόμενοι με μισθό 3.000 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος της επιχείρησης ετοιμάζει να επεκταθεί και στον χώρο της διαδικτυακής τηλεόρασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα