Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω που να πας... διακοπές (ΦΩΤΟ)

Το καλοκαίρι έφτασε! Μπανάκια, ήλιος, κοκτέιλ, σαγιονάρες. Και διακοπές! Η διάθεσή μας είναι ήδη ανεβασμένη και η αναζήτηση προορισμού για την καλοκαιρινή μας… απόδραση έχει ήδη ξεκινήσει.

Το που θα πάμε διακοπές μοιάζει να είναι η μοναδική μας ευχάριστη έγνοια αυτό το διάστημα. Και σίγουρα ένα νησάκι, από τα πολλά εξάλλου που διαθέτει η χώρα μας, είναι μία από τις πρώτες σκέψεις μας. Η Ελλάδα βεβαίως διαθέτει πανέμορφα παραθαλάσσια θέρετρα

και στην ηπειρωτική χώρα. Και η απόφαση σου γίνεται όλο και πιο δύσκολη…

Για να σταματήσεις να «σπαζοκεφαλιάζεις», και να μπερδεύεσαι περισσότερο μπροστά τις ομορφίες της χώρας, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο ζώδιό σου. Ναι, μπορεί να σε βοηθήσει να καταλήξεις που να πας και να περάσεις καλά.

Κριός: Επειδή είσαι κάπως περίεργο ζώδιο και βαριέσαι εύκολα, για να μην σπάσεις και τα νεύρα με την γκρίνια σου στο συντροφό σου, τότε το μέρος που θα σου προτείνω να πας είναι η Νάξος. Να είσαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει πάρα πολύ γιατί θα έχεις συνεχώς πολλά πράγματα να κάνεις εκεί. Σαν ζώδιο σου αρέσουν πιο πολύ τα ορεινά μέρη το χειμώνα αλλά το καλοκαίρι τρελαίνεσαι για παραλίες. Επειδή βαριέσαι λοιπόν εύκολα αυτό θα είναι το ιδανικό μέρος για να πας φέτος διακοπές. Νομίζω ότι δεν θα μουρμουρίζεις καθόλου και δεν θα μπορέσεις ούτε στιγμή να πεις ότι δεν έχεις τίποτα να κάνεις σε αυτό το μέρος.

Ταύρος: Το πιο αισθησιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είσαι εσύ. Όταν ταξιδεύεις θέλεις συνεχώς περιποίηση αλλά και πολυτέλεια. Το ιδανικό μέρος για να πας φέτος διακοπές είναι η Σαντορίνη. Είμαι σίγουρη ότι το ξενοδοχείο που θα κλείσεις θα είναι υπέροχο και πολύ ακριβό. Σου αρέσουν τα ρομαντικά μέρη και σου αρέσει να βλέπεις όμορφα πράγματα. Σου αρέσει να χαλαρώνεις και να βλέπεις το ηλιοβασίλεμα. Επειδή όμως σου αρέσει και να διασκεδάζεις, νομίζω ότι αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσένα. Α! και μην το παρακάνεις χαλώντας συνεχώς χρήματα γιατί θα γυρίσεις πίσω και η τσέπη σου θα είναι τελείως άδεια.

Δίδυμοι: Είσαι από τα ζώδια που όταν πάνε διακοπές θέλουν να γυρίζουν όλο το νησί. Σου αρέσει να ταξιδεύεις πάρα πολύ με αεροπλάνο και το ιδανικό μέρος να πας είναι η Κρήτη. Επειδή όλοι ξέρουμε ότι όταν πας διακοπές θέλεις σίγουρα να επισκεφτείς καμιά εκατοσταριά μουσεία και αξιοθέατα, νομίζω ότι αυτό το νησί είναι ιδανικό για εσένα. Σου αρέσουν οι μεγάλες και καθαρές παραλίες και φυσικά το καλό φαγητό. Σου αρέσει να γνωρίζεις ανθρώπους που θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Η Κρήτη λοιπόν είναι σίγουρα το ιδανικό μέρος για εσένα.

Καρκίνος: Στο ζώδιο σου σίγουρα αρέσουν οι όμορφες και μεγάλες παραλίες. Το να είσαι μέσα και κοντά σε νερό νομίζω ότι είναι το μόνο πράγματα που σε χαλαρώνει. Αγαπάς το καλό φαγητό και λατρεύεις τα οικογενειακά εστιατόρια. Δεν σε ενδιαφέρει και τόσο πολύ η νυχτερινή ζωή και ένα ιδανικό μέρος για να πας νομίζω ότι είναι η Τήνος. Όταν πας διακοπές δεν σου αρέσει να υπάρχει πολύ βαβούρα και προτιμάς πιο πολύ τα ήσυχα μέρη. Νομίζω ότι είναι το ιδανικό μέρος για να πας διακοπές, αγαπητή μου.

Λέων: Είσαι σίγουρα ένα ζώδιο που του αρέσει η χλιδή. Θα συμβιβαζόσουν να πας διακοπές μόνο εάν το ξενοδοχείο είναι πεντάστερο. Σου αρέσει πολύ η νυχτερινή ζωή και ένα από τα ιδανικά μέρη για εσένα νομίζω ότι είναι η Ζάκυνθος. Σου αρέσει να επισκέπτεσαι τόπους με μουσεία αλλά και αξιοθέατα. Σου αρέσει να πηγαίνεις σε μέρη που να σου θυμίζουν παλιές δεκαετίες. Σαν «βασίλισσα» που είσαι, οι διακοπές σου θα θέλεις να είναι μέσα στην πολυτέλεια. Είμαι σίγουρη ότι θα ζηλέψουν πολλοί και πολλές φέτος.

Παρθένος: Είσαι ένα από τα ζώδια που τους αρέσει πολύ να πηγαίνουν σε ρομαντικά μέρη αλλά και σε όμορφα ξενοδοχεία. Σου αρέσει πολύ να διασκεδάζεις και να πηγαίνεις σε κοσμοπολίτικα μέρη. Ιδανικό μέρος για να κάνεις φέτος τις διακοπές σου είναι η Πάρος. Λατρεύεις τους φιλικούς ανθρώπους και σου αρέσει όλοι να σου φέρονται σαν να σε ξέρουν από παλιά. Είσαι ένα από τα ζώδια που τους αρέσει να επισκέπτονται μουσεία αλλά και αξιοθέατα. Οι νησιώτες είναι φιλικοί άνθρωποι και εσένα σου αρέσει πολύ αυτό. Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις για ξενοδοχείο.

Ζυγός: Σε ένα Ζυγό νομίζω ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η διασκέδαση. Είσαι πάρα πολύ κοινωνική και σου αρέσει κάθε μέρα να γνωρίζεις και από ένα καινούργιο πρόσωπο. Το ιδανικό νησί για να κάνεις φέτος τις διακοπές σου φυσικά και είναι η Μύκονος. Ένας άνθρωπος σαν εσένα, που αγαπά τόσο πολύ τη διασκέδαση, δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με τίποτα άλλο. Νομίζω ότι εάν πας, οι διακοπές σου θα είναι πραγματικά τέλειες!

Σκορπιός: Σε ένα Σκορπιό δεν αρέσει και πολύ η βαβούρα και προτιμά τα ήρεμα αλλά και πολύ όμορφα μέρη. Όταν πας διακοπές σου αρέσει να είσαι με τον σύντροφο σου κάπου απομονωμένα. Το ιδανικό μέρος για να πας φέτος διακοπές νομίζω ότι είναι οι Παξοί. Το νησί αυτό σύμφωνα με τη μυθολογία δημιουργήθηκε επειδή ο Ποσειδώνας ήθελε ένα καταφύγιο για αυτόν και την αγαπημένη του την Αμφιτρίτη. Είναι σίγουρα το απόλυτο νησί για ζευγάρια και θα περάσεις πραγματικά τέλεια με το ταίρι σου, εάν πας, αφού είναι πάρα πολύ ρομαντικά. Τοξότης: Ένας τοξότης είναι σίγουρα γεννημένος ταξιδιώτης. Θα έλεγα ότι δεν σε ενδιαφέρει να μείνεις σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο και συμβιβάζεσαι με τα απλά πράγματα. Ο σύντροφος σου νομίζω ότι όπου και να πάτε περνάει πάντα υπέροχα μαζί σου αφού δεν έχεις ποτέ κανένα πρόβλημα και δεν του γκρινιάζεις. Σου αρέσουν αρκετά τα ήσυχα μέρη και ένα ιδανικό νησί για να πας το καλοκαίρι είναι η Πάτμος. Σου αρέσει να πηγαίνεις σε μέρη που να μπορείς να χαλαρώνεις και αυτό τον νησί μπορεί να στο προσφέρει.

Αιγόκερως: Ένας Αιγόκερως αυτό που θέλει πάντα να κάνει όταν επισκεφτεί ένα μέρος είναι να πάει σε μουσεία. Το ιδανικό μέρος για να πας φέτος διακοπές είναι Σύμη. Η αρχαιολογική αξία αυτού του νησιού ανέρχεται σε 159 θέσεις χώρους και μνημεία που καταγράφουν την ιστορία της περιοχής από τα προϊστορικά χρόνια μέχρι τη νεότερη ιστορία. Σου αρέσουν τα ήσυχα μέρη και τα παλιά ξενοδοχεία. Είμαι σίγουρη ότι, εάν πας, θα περάσεις πραγματικά υπέροχα και θα χαλαρώσεις πάρα πολύ.

Υδροχόος: Σαν Υδροχόος σου αρέσει, όπου και αν πας διακοπές, να είναι μαζί και οι φίλοι σου. Το ιδανικό μέρος για ς διακοπές με την παρέα σου είναι η Σέριφος. Στη Σέριφο υπάρχουν γραφικά σπίτια και υπέροχα εκκλησάκια. Είναι ένα μέρος που μπορείς να πας να φας με τους φίλους σου, να πας για καφέ και να βγεις για ένα χαλαρό ποτάκι. Και επειδή σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα, το νησί φημίζεται για τα θαλάσσια σπορ. Τα καταγάλανα νερά θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να μην θέλεις να φύγεις από το νησί. Ιχθείς: Όλοι οι ιχθείς λατρεύουν τα ήσυχα μέρη. Το ιδανικό μέρος για να πας διακοπές είναι Σίκινος. Στις Κυκλάδες, ανάμεσα στην Ιό και στην Φολέγανδρο, βρίσκεται το μικρό αυτό νησάκι κατάλληλο για όσους χρειάζονται την ηρεμία στις διακοπές τους. Τα μαγευτικά τοπία θα σε κάνουν να μείνεις πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Έχει εκπληκτική θέα και νομίζω ότι θα περάσεις υπέροχα αλλά και πολύ ρομαντικά με τον σύντροφό σου. Δεν σε νοιάζουν τα ακριβά ξενοδοχεία και μπορώ να πω ότι αυτό είναι πολύ καλό γιατί θα κάνεις πολύ οικονομικές διακοπές.
Keywords
Αναζητήσεις
gia pes mou to zodio sou na sou po to fagito sou
Τυχαία Θέματα