Περιοδεία για το βιβλίο-δηλητήριο κάνει η Τριερβελέρ

Έτοιμη για μεγάλη περιοδεία με σκοπό την προώθηση του βιβλίου της είναι η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ.

Με το βιβλίο-δηλητήριο για τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, υπό μάλλης θα κάνει ευρωπαϊκή περιοδεία και θα παραχωρήσει συνέντευξη στη Βρετανία, την πρώτη από τότε που κυκλοφόρησε το βιβλίο της στη Γαλλία στις 4 Σεπτεμβρίου.

Αν και η γαλλική εφημερίδα "Le Parisien" δεν

αποκαλύπτει την ημερομηνία που θα προβληθεί η συνέντευξη της πρώην "πρώτης κυρίας" της Γαλλίας, υποστηρίζει ότι, η Βαλερί θα σπάσει τη σιωπή της προωθώντας το βιβλίο της, υπό τον τίτλο: "Merci pour ce moment", στο βρετανικό δίκτυο BBC. Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα, το "ροτβάιλερ των Ηλυσίων" συμφώνησε να παραχωρήσει συνέντευξη στο BBC μετά την συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του βρετανικού δικτύου στο Παρίσι.
Η συνέντευξη της Βαλερί θα μεταδοθεί από την εκπομπή "Newsnight" του BBC. Η πρώην ερωμένη του Γάλλου προέδρου θα είναι επίσης καλεσμένη και στην εκπομπή του BBC: "The Andrew Marr Show".



Αλλά και στην εφημερίδα "Times" του Λονδίνου, η Βαλερί θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, προσθέτει η γαλλική εφημερίδα .Το βιβλίο της όπου εκθέτει τον πρώην εραστή της, έχει ήδη πουλήσει στην πατρίδα της 500 χιλιάδες αντίτυπα ενώ, στην Ισπανία, το "Merci pour ce moment", βρίσκεται ήδη στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

Μετά θα μεταβεί στη Ρώμη και τη Μαδρίτη. Και γιατί όχι, κάποια μέρα να πάει στις ΗΠΑ", δήλωσε η εκπρόσωπος της Βαλερί, Αννα Ιανότα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτες αλήθειες που δεν ξέρατε για τον εγκέφαλό μας

ΣΟΚ! 12χρονη Νορβηγίδα παντρεύτηκε έναν... 37χρονο! (ΦΩΤΟ)

Το πιο διασκεδαστικό... πανεπιστήμιο

Τρεις τρόποι για να "αυξήσετε" την μνήμη σας

Keywords
Τυχαία Θέματα