Περίμενε ότι θα έχανε από τον Σγουρό η Δούρου

Στην αποκάλυψη πως μέχρι και την τελευταία στιγμή περίμενε πως θα έχανε την εκλογή από τον Γιάννη Σγουρό προχώρησε η Ρένα Δούρου. Η νέα Περιφερειάρχης Αττικής τόνισε ότι "τελείωσε μία μάχη και τώρα αρχίζει ο πόλεμος", ενώ δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν σαφώς πιο αισιόδοξος προεκλογικά, εξηγώντας πως "έτσι είναι η φύση του άνδρα".

Όσον αφορά στις πρώτες

δηλώσεις για το πρόγραμμά της, η Ρένα Δούρου δεσμεύτηκε τα χρήματα του ΕΣΠΑ να πάνε στην νεανική επιχειρηματικότητα. "Φεύγουμε από τη λογική δρόμοι και γέφυρες, τη λογική των υποδομών, παρόλο που ακόμη δεν έχουμε τις απαραίτητες υποδομές. Εγώ δεν είμαι θιασώτης μιας λογικής που λέει θα πάρω το πλεόνασμα, θα κατέβω κάτω στα γραφεία της Περιφέρειας και θα αρχίσω να το μοιράζω. Οι βασικοί μας άξονες είναι: Προσπάθεια, ούτε ένας παραπάνω άνεργος και ανάπτυξη κανονικών θέσεων εργασίας", τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ερμήνευσε το πώς η θητεία της συνδέεται με το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική. "Αν πετύχω δε θα σημαίνει εξασφάλιση για το κόμμα, αν αποτύχω δε θα σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοκιμάσουμε με μια διαφορετική κυβέρνηση. Είναι η πρώτη φορά που μια αριστερή γυναίκα αναλαμβάνει διοίκηση στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας και όλα πρέπει να είναι διαφορετικά", είπε η Ρένα Δούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα