Πέρασε «αέρα» από τα Ιλίσια!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ολυμπιακός επικράτησε στο κλειστό των Ιλισίων του Ηλυσιακού με 85-54 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.Δικαιολογώντας πλήρως τον τίτλο του φαβορί, ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του και παρά τις απουσίες των Σπανούλη και

Μπέγκιτς πέρασε δια περιπάτου από το κλειστό των Ιλισίων, επικρατώντας του τοπικού Ηλυσιακού με 54-85 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Πλέον, οι Πειραιώτες εχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην 4άδα του δεύτερου τη τάξει θεσμού και περιμένουν τον αντίπαλό τους που θα προκύψει από την κλήρωση που θα γίνει, με τις άλλες ομάδες να είναι ο Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και Άρης.Να πούμε πως η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από έγγραφο που έστειλε η ΓΓΑ και καθυστέρησε να ξεκινήσει για περίπου 20 λεπτά, καθώς έπρεπε ο κόσμος που βρισκόταν στο κλειστό να αποχωρήσει.

Ο Ολυμπιακός μπήκε από το ξεκίνημα πολύ δυνατά στο ματς, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του 40λεπτου, ήταν καλός σε άμυνα και επίθεση, φτάνοντας άνετα στο ροζ φύλλο αγώνα και κοιτάζοντας πλέον το επόμενο ματς, που δεν είναι άλλο από το ντέρμπί της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 12-33, 29-47, 43-62, 54-85

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λιόγας): Καυκής 5, Μποντζ 13, Ιωάννου 4, Άντερσον 16 (2), Σμιθ 5 (1), Αντωνάκης 3, Τζουγγαράκης 2, Δορκοφίκης, Φακοπουλίδης 2, Ζούμπος 2, Βαβάτσικος 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Πέτγουει 12 (2), Λοτζέσκι 17 (1), Παπαπέτρου 5, Ντάνστον 8, Μάντζαρης 6, Σίμονς 6, Σλούκας 10, Αγραβάνης 6, Περπέρογλου 9, Κατσίβελης 6.

Keywords
Τυχαία Θέματα