Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν τον αναγνωρίζω σήμερα τον Σαμαρά»

Σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς, ο Παύλος Χαϊκάλης πιστεύει πως η ενασχόληση με την πολιτική δεν σου μειώνει την δημοτικότητα! Ίσως επειδή εκείνος κατάφερε να φέρει εις περάς το δύσκολο κομμάτι! Να παραμείνει αγαπητός τόσο πολύ όσο και πριν το «βουλευτιλίκι». Ακόμα και σήμερα είναι ο δικός τους «Μίμης» που μπήκε στα σπίτια τους μέσα από το «50 - 50» έχοντας κερδίσει την αποδοχή όλων, ακόμα και εκείνων που δεν συμφωνούν με τις πολιτικές του πεποιθήσεις!

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ

Ακόμα και για τον Αντώνη Σαμαρά

που ενώ τον πίστευε, καθώς υπήρξε ο μέντοράς του κατά την είσοδό του στην πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής της Πολιτικής Άνοιξης, τώρα δεν τον αναγνωρίζει: «Τότε είχα γνωρίσει άλλον Σαμαρά. Ήταν διαφορετική η κουλτούρα του σχετικά με τα εθνικά θέματα της χώρας. Άκουγε πολλές θέσεις τότε. Με ενόχλησε πολιτική του ρητορεία και μετά που άλλαξε άρδην και πήγε σε μνημονική πολιτική που δεν νομίζω πως ταιριάζει με το πρόσωπο του άνδρα που είχε διαμορφώσει άλλη γνώμη και θέση. Επέλεξε μια πολιτική υποταγής η οποία με ξένισε» Τι προβλέπει σήμερα για την χώρα μετά τον γάμο ανάμεσα σε Σύριζα και ΑΝΕΛ; Και ποια η γνώμη του για τον μεγάλο ντόρο σε ότι αφορά το «φαινόμενο» Γιάννης Βαρουφάκης; «Θα έλεγα ότι η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη μην αποτύχει γιατί αν αποτύχει και δεν ανακάμψει τις ελπίδες των ελλήνων θα συμβεί για πρώτη φορά κάτι που μπορεί να μην αρέσει, για πρώτη φορά θα ακυρωθεί ο αριστερός λόγος στην Ελλάδα και αυτό δεν είναι καλό για τη Δημοκρατία. Όσο για τον Γιάννη Βαρουφάκη, από την εμφάνιση, από το προσωπικό του στυλ και τη συμπεριφορά πιστεύω πως είναι ηθελημένο να αποδείξει πως διαφέρει από τους χαρτογιακάδες της Ευρώπης. Κατέχει τα οικονομικά πολύ καλά και έχει πολιτική σκέψη που το αποτέλεσμα της θα το δούμε στην πορεία»

Ο ίδιος δεν βάζει στόχους στην πολιτική καθώς το μεγάλο του μέλημα είναι απλά να συνεισφέρει! «Η διαρκής προσφορά είναι πιο εποικοδομητικό έργο από τίτλους. Επί του είναι και όχι επί του φαίνεσθε. Η πρόσφορα δεν θέλει κραυγές» εξηγεί και τον ρωτώ αν πικράθηκε με όλα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για την απόπειρα δωροδοκίας του: «Δεν πικραίνομαι απλά λυπάμαι γιατί με πείραξε το πώς παρουσιάστηκε όλο αυτό, κάτι που δείχνει την υποδούλωση κάποιων δημοσιογράφων… δεν είπα να με δικαιώσουν αλλά το να μην εκφράζεις την αλήθεια των πραγμάτων είναι άδικο. Δεν με πίκρανε λοιπόν, με λύπησε για τους άλλους. Εγώ λειτουργώ με γνώμονα το δίκαιο. Είναι το πιο σημαντικό προτέρημα να κρατάς το δίκαιο»

Φέτος τον βλέπουμε να επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από μια απουσία 4 χρόνων με τους «Συμμαθητές» στον ΑΝΤ-1. Όμως παρόλο που έχει δουλειά, βλέπει πως η τηλεόραση αιμορροεί: «Εγώ ξεκίνησα κομπάρσος και δεν βρέθηκα από τα 20 πρωταγωνιστής. Μάθαινα από τους παλιότερους, δεν μου χαρίστηκε τίποτα, εδώ βλέπουμε πως γίνονται πρωταγωνιστές άτομα που δεν έχουν εφόδια. Αυτό κουράζει και φέρνει απαξίωση. Τα κανάλια νομίζουν πως καλό είναι το πιο φθηνό. Αυτή η διαδικασία είναι λάθος. Το 50 50 ήταν ακριβή παραγωγή και όμως στη δεκάτη επανάληψη κάνει νούμερα όπως στην αρχή, και είναι η μεγαλύτερη επένδυση για το κανάλι»

Ο Λάκης, οι γυναίκες και ο γάμος

Μελανί χύθηκε στο παρελθόν και για την διαμάχη του με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Υπήρχε μια κόντρα το 1992 για μια διαφήμιση που ουσιαστικά ήταν διεκδίκηση των πνευματικών δικαιωμάτων από τα κανάλια. Μας χρησιμοποίησαν τότε τα κανάλια και ευτυχώς δεν άγγιξε τη σχέση»! Σήμερα ποια είναι η σχέση τους; Όπως μας λέει είναι φίλοι ενώ επικοινώνησαν πρόσφατα λόγω του θανάτου της μητέρας του Λάκη Λαζόπουλου: «Ναι μιλήσαμε και του έστειλα μήνυμα και για τη μητέρα του. Την είχα γνωρίσει και ξέρω και πόσο την αγαπούσε» Η σχέση του με τις γυναίκες ξεχωριστή! Τις αγαπά, τις τιμά μα πάνω από όλα τις σέβεται: «Ποτέ δεν πίστευα ότι η γυναίκα είναι δοχείο ηδονής, είμαι υποστηρικτής της γυναικείας ψυχολογίας θεωρώ ότι εκπέμπει μόνο καλά. Εγώ που είμαι από την επαρχία και έχω πάει σε οίκο ανοχής, εκεί μάθαινες τα πρώτα αντριλίκια, είχα συνομιλήσει με ιερόδουλες και η απαξίωση τους, καθώς κάνουν μεγάλη προσφορά, με πειράζει γιατί κανείς δεν κοιτάει την ψυχή αλλά μόνο το επιδερμικό κομμάτι. Υπάρχουν έξω από τα πορνεία γυναίκες που φτηναίνουν από μόνες τους και έχω τις πόρνες σε πολύ ψηλότερο επίπεδο από κάποιες κυρίες…» εξηγεί. Ο Παύλος έχει κάνει δυο γάμους και μετράει δυο διαζύγια. Ο ίδιος εξηγεί γιατί παντρεύτηκε αλλά και γιατί χώρισε: «Ο πρώτος γάμος έγινε λόγω της εγκυμοσύνης! Δεν ήταν κάτι που είχαμε αποφασίσει αλλά δεν ήθελα ούτε να το ρίξει, ούτε να μην αναλάβω τις ευθύνες μου. Ήξερα ότι δεν ταιριάζαμε αλλά ήμουν πολύ εντάξει με την συνείδηση μου. Τη δεύτερη φορά, στον δεύτερο γάμο μου, καταλήξαμε σαν αδέρφια. Δεν έχω χωρίσει άσχημα, ούτε λόγω απιστίας. Δεν μ αρέσει να αδικώ την επιλογή μου». Όσο για το… τρίτο στεφάνι, όπως μας αποκαλύπτει δεν το αποκλείει: «Αν συμβούν οι προϋποθέσεις ναι και τρίτο και τέταρτο, δεν λέω όχι σε έναν ακόμα γάμο»

Keywords
Τυχαία Θέματα