Πατούλης: "Δεν δίνουμε φράγκο αν δεν μας πει ο Τσίπρας που πάμε ως χώρα"


Στα ύψη η αντιπαράθεση των φορέων της Αυτοδιοίκησης με την κυβέρνηση για την αναγκαστική διάθεση των αποθεματικών τους στην ΤτΕ. Μιλώντας στα parapolitika.gr ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι εάν δεν υπάρξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό , οι δήμαρχοι δεν πρόκειται να δώσουν ούτε ευρώ. « Θέλουμε να μάθουμε από τον κ. Τσίπρα

σε ποια κατάσταση βρίσκεται πραγματικά η χώρα. Έχουμε όλη τη διάθεση να βοηθήσουμε την κυβέρνηση και την πατρίδα να ξεπεράσει την πολύ δύσκολη συγκυρία. Όταν όμως ο κ. Μάρδας (σς αν.υπουργός Οικονομικών) μας ζητά να δώσουμε λεφτά για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις χωρίς έστω να κάνει το αυτονόητο δηλαδή να δημιουργήσει ένα ενιαίο ταμείο στο οποίο θα εισφέρουν άπαντες, τότε δεν πρόκειται να ανταποκριθούμε» ανέφερε ο κ. Πατούλης. Κάλεσε μάλιστα τον κ. Μάρδα να πει ευθέως ότι το «καράβι» τσακίστηκε στα βράχια. «Με μισόλογα και πραξικοπηματικές ενέργειες που διχάζουν τον κόσμο δεν υπάρχει σωτηρία» κατέληξε. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος των περιφερειαρχών Κώστας Αγοραστός ο οποίος παραμένει στην Αθήνα αναμένοντας εξελίξεις.
Δ.ΓΙΑΝΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

" Ξεκίνησε " το κίνημα της αυτοδιοίκησης-Μετωπική σύγκρουση δημάρχων και περιφερειαρχών με την κυβέρνηση

Βόμβα Σκουρλέτη: "Αν δεν δώσουν τα χρήματα οι Δήμοι πάμε σε εκλογές"-"Θα σκεφτούμε την προσφυγή στον λαό μέσω δημοψηφίσματος ή νέων εκλογών"

Keywords
Τυχαία Θέματα