Πάθος και φωνή από τον κόσμοζήτησε ο Τσόρι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ με δηλώσεις του καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού να φωνάξει πιο δυνατά από ποτέ για τη νίκη και την πρωτιά στη Super League!

Μία ημέρα πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο άσος του Ολυμπιακού, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ,

με δηλώσεις του καλεί τον κόσμο του Θρύλου να υψώσει τη φωνή του μέχρι τα ουράνια και να ωθήσει την ομάδα προς μία ακόμη μεγάλη νίκη, η οποία θα ισοδυναμεί με πρωτιά στη Super League!

«Μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι, με αντίπαλο αυτή την φορά τον ΠΑΟΚ. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του. Όχι μόνο βαθμολογική. Είναι και θέμα πρεστίζ το να νικήσουμε σε αυτό τον αγώνα. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη! Ξέρουμε ότι τη θέλετε και εσείς! Ελάτε κοντά μας, υψώστε τη φωνή σας μέχρι τον ουρανό, για να κάνετε τον αντίπαλο να τα χάσει! Λειτουργούμε ως ένας, εσείς και εμείς. Παίκτες και εξέδρα. Σε ένα τέτοιο σημαντικό ματς, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Εμείς μέσα στις γραμμές του γηπέδου και εσείς έξω από αυτές, πρέπει να γίνουμε ένα! Να γίνουμε ένα για τη νίκη και την άνοδο εκεί που ανήκουμε, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όλοι στο Καραϊσκάκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα