ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης εναντίον Αδωνι!

Επίθεση στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης για το γεγονός ότι εργαζόμενοι σε δημόσια νοσοκομεία, μετακινούνται, λόγω κινητικότητας, εκτός του νομού, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του υπουργού.

"Έχουμε παρακολουθήσει σε επανειλημμένες συζητήσεις τον υπουργό Υγείας, να δεσμεύεται και μάλιστα με στοιχηματικού χαρακτήρα εκφράσεις, για την τοποθέτηση των εργαζομένων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τα νοσοκομεία,

σε άλλα νοσοκομεία της ίδιας περιφέρειας όπου εργάζονταν. Με έκπληξη διαπιστώσαμε με την έκδοση του ΦΕΚ τοποθέτησής τους, ότι 15 εργαζόμενοι εξ αυτών τοποθετούνται σε νοσοκομεία των Αθηνών, δηλαδή 504 χλμ. μακριά από τον τόπο εργασίας και τις οικογένειές τους", αναφέρει η Νομαρχιακή Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.

Και προσθέτει: "Με δεδομένο ότι στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης υπάρχουν πάρα πολλές κενές οργανικές θέσεις, ζητάμε την αποκατάσταση της αδικίας, που υφίστανται οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, προτείνοντας την τοποθέτηση τους σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.Τα πολλά λόγια φεύγουν, τα έργα μένουν", καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα