Παρουσία Καμμένου η ετήσια ενημέρωση των Διοικητών Μοιρών της ΠΑ

Η ετήσια ενημέρωση των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας, δηλαδή όλων των διοικητών πολεμικών Μοιρών αυτής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ΓΕΑ, στην αίθουσα «Αντισμήναρχος (Ι) Μαρίνος Μητραλέξης», παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Ευάγγελου Τουρνά.

Στην ενημέρωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο Αναπληρωτής ΥΕΘΑ

Κώστας Ήσυχος, ο ΥΦΕΘΑ Νικόλαος Τόσκας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ, Ιωάννης Ταφύλλης, καθώς και ο διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του Υπουργού Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. και Επίτιμος Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Θεολόγης Συμεωνίδης.

Σκοπός της ενημέρωσης ήταν η παρουσίαση των μειζόνων θεμάτων και προβλημάτων της ΠΑ, η πορεία υλοποίησης των στόχων που έχουν τεθεί και η προοπτική αυτών, ο καθορισμός του τρόπου επίτευξης των αντικειμενικών σκοπών και η παροχή κατευθυντήριων οδηγιών από τον κ. Α/ΓΕΑ.

Ακριβώς λόγω του προαναφερθέντος θεματολογίου, η σύσκεψη αυτή θεωρείται και είναι ως η πιο σημαντική που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο ΓΕΑ, καθώς σε αυτήν συμμετέχουν εκτός του Αρχηγού ΓΕΑ, οι Διοικητές όλων των Διοικήσεων (ΑΤΑ, ΔΑΕ, ΔΑΥ), τα μέλη του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου και οι διοικητές όλων των Πολεμικών Μοιρών της ΠΑ, οι οποίοι και λαμβάνουν τις κατευθυντήριες οδηγίες για τη νέα χρονιά.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα