Πάρις Μουτσινάς: "Ο Βουδούρης έχει μάθει να γίνεται λαγός"

Στα parapolitika.gr μίλησε ο γραμματέας της ΚΟ των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών», Πάρις Μουτσινάς, σχετικά με τη χθεσινή συνεδρίαση και το τεταμένο κλίμα στο οποίο φαίνεται να πραγματοποιήθηκε.

«Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών. Σίγουρα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, όμως αυτός είναι ο ρόλος μας, ο καθένας να σέβεται την άποψη του άλλου», αναφέρει στα parapolitika.gr ο

κύριος Βουδούρης, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την απόφαση πως «κάθε βουλευτής θα ψηφίσει κατά συνείδηση».

Σχετικά όμως την κόντρα των πάλαι ποτέ συντρόφων, του κου Πάρι Μουτσινά αλλά και του Οδυσσέα Βουδούρη, ο πρώτος απάντησε: «Σίγουρα ήταν μία άτυχη στιγμή. Ο κος Βουδούρης έχει την αγωνία να επανεκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον καταλαβαίνω…» ενώ για την απουσία του κου Βουδούρη από τη συνεδρίαση της Τετάρτης των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών», ο γραμματέας της ΚΟ συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος λέγοντας, αποκλειστικά στα parapolitika.gr: «Ο Οδυσσέας Βουδούρης έχει μάθει να τα δίνει στον Τύπο και μετά να γίνεται λαγός. Έτσι έχει μάθει να λειτουργεί…»

Υπενθυμίζεται ότι η διαμάχη των δύο ανδρών ξεκίνησε όταν ο κ. Μουτσινάς τάχθηκε υπέρ της συγκρότησης κυβέρνησης εθνικού σκοπού προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή – γεγονός μάλιστα που όπως ξεκαθαρίζει στα parapolitika.gr, έκανε γνωστό και από το βήμα της Βουλής, αλλά και με e-mail στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές» - ενώ ο κ. Βουδούρης ταυτίζεται με τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προκήρυξη εκλογών, όπως ακριβώς ζητά και ο ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται στον κ. Μουτσινά και στην πρωτοβουλία που πήρε να εκφραστούν οι ανεξάρτητοι βουλευτές υπέρ της παράτασης της κοινοβουλευτικής θητείας.

«Είμαστε μία ομάδα ανεξάρτητων βουλευτών που ο καθένας αποχώρησε από το κόμμα με το οποίο είχε εκλεγεί, γιατί απαρνηθήκαμε τα συγκεκριμένα κομματικά μοντέλα. Η ΚΟ των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών έχει καταθέσει τροπολογίες για τους μικροομολογιούχους, για τα κόκκινα δάνεια κλπ, κάποιες μάλιστα από τις οποίες θα επανεξετάσει και ο αρμόδιος Υπουργός», αναφέρει ο κος Μουτσινάς για τις κινήσεις της ανεξάρτητης ΚΟ της οποίας είναι επικεφαλής.

Π.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μουτσινάς: "Δεχόμαστε πιέσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας"

Ποιοι ανεξάρτητοι βουλευτές ψηφίζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Keywords
Τυχαία Θέματα