Παπαρήγα: "Προϊόν κατάπτωσης του λαϊκού κινήματος αν έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία"

Πολλές αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και υπαινιγμούς για αστικοποίηση άφησε η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία κατά την ομιλία της στον προϋπολογισμό υποστήριξε πως αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα είναι προϊόν κατάπτωσης του κινήματος.

«Παρά την όποια άποψη έχουμε για το ΠΑΣΟΚ,

το 81 πράγματι η αλλαγή ήταν αποτέλεσμα του αγώνα του κινήματος. Τώρα όμως αν έρθει η αλλαγή θα είναι προϊόν πτώσης και κατάπτωσης του κινήματος. Γιατί, που υποχώρησε η κυβέρνηση; Καμία υποχώρηση στην πίεση του κινήματος» είπε η κα Παπαρήγα προσθέτοντας με νόημα: «Αν υπήρχε άνεμος αριστερής αλλαγής το κίνημα θα ετοιμαζόταν για σύγκρουση. Αντιθέτως υπάρχει νηνεμία αν και ο λαός βράζει. Οι επόμενες εκλογές απλώς θα νομιμοποιήσουν την αντιλαϊκή πολιτική» αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την άποψή της θα συνεχίσει την ίδια πολιτική.

Η Πρόεδρος της Κ.Ο του ΚΚΕ επανέλαβε το αυτονόητο, ότι δηλαδή το ΚΚΕ θα καταψηφίσει για δικούς του λόγους τον Πρόεδρο Δημοκρατίας παρά το ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει εκλογές: «Εμείς δεν φοβόμαστε ούτε απευχόμαστε τις εκλογές» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα