Παπανδρεϊκοί με τον...κωδικό "ΑλφαΒήτα" ετοιμάζουν το κόμμα του Γιώργου (VIDEO)

Την επομένη κιόλας των ευρωεκλογών μία ομάδα φίλων του Γιώργου Παπανδρέου, που στο διαδίκτυο εμφανίζεται ως «αλφαβήτα» έκανε την εμφάνισή της με σύνθημα «Από την αρχή, όχι από το μηδέν». Ελάχιστοι ωστόσο τους έχουν προσέξει κι ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται.

«Θα χρειαστεί να ξαναγυρίσουμε στα βασικά» λένε. «Να ξαναγίνουμε πολίτες, να αναλάβουμε την ευθύνη μας και να απαιτήσουμε τους θεσμούς, το κράτος, τους πολιτικούς, την οικονομία, την κοινωνία που μας αξίζει. Να την απαιτήσουμε και

να τη στηρίξουμε. Από την αρχή».

Η ομάδα αυτή, που αποτελείται από στελέχη άγνωστα στον πολύ κόσμο, αλλά γνωστά στον κόσμο -ειδικά στη γραφειοκρατία- του ΠΑΣΟΚ, καθώς πρόκειται κυρίως για συνεργάτες υπουργών, του κόμματος επί Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του ίδιου, διατηρούσε για καιρό “κρυφή” ομάδα στο facebook (για να τη δείτε πατήστε ΕΔΩ) που πλέον έγινε φανερή (για να τη δείτε πατήστε ΕΔΩ) . Εκεί έχουν ξεκινήσει και την «καμπάνια» τους, ανεβάζοντας παλιές παιδικές τους φωτογραφίες, οι οποίες συνοδεύονται με κάποιες από τις αρχές της πολιτικής αυτής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα