Παπαμιμίκος στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Στόχος μας πρώτο κόμμα η Ν.Δ. στις ευρωεκλογές

Στόχος μας είναι στις ευρωεκλογές η Ν.Δ. να είναι πρώτο κόμμα, δήλωσε ο Γ.Γ. της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος μιλώντας στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

«Η καλύτερη εγγύηση σταθερότητας είναι να βγει πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία και στις ευρωεκλογές», ξεκαθάρισε ο κ. Παπαμιμίκος και

σχολίασε πως «οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν να ψηφίσουν το κόμμα που διασφαλίζει τις θυσίες όλων και την καλή προοπτική της χώρας».

Απέφυγε ωστόσο να πάρει θέση για το θέμα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, έτσι όπως το θέτει ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ως κυβερνητικός εταίρος που στηρίζει την κυβέρνηση.

Για το θέμα της Χρυσής Αυγής και σχετικά με την άποψή του ότι δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου το συγκεκριμένο μόρφωμα, σχολίασε: «Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Πρέπει όλοι να σεβαστούμε τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί πολιτικά. Δεν πιστεύουμε στις διώξεις των φρονημάτων και των ιδεολογιών. Αλλά αυτό το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, θέλει άλλου είδους αντιμετώπιση».

Παραδέχτηκε ότι το πολιτικό σύστημα είναι αναξιόπιστο κι ότι όλοι, όπως και η Ν.Δ. έχει ευθύνες γι’ αυτό, σημειώνοντας ότι «όλοι αναγνωρίζουμε τις ευθύνες μας και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Να αλλάξουμε αυτό το πολιτικό σύστημα. Το Νέα Ελλάδα δεν σημαίνει αλλάζουμε το όνομα στο κόμμα. Είναι νέο όραμα για την Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα