Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο η Παπαρίζου!

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μετά από μια μακροχρόνια σχέση με τον Τόνυ Μαυρίδη και έναν πολύκροτο χωρισμό, η Ελενα Παπαρίζου βρήκε τον πρίγκιπα του παραμυθιού στο πρόσωπο του Ανδρέα Καψάλη. Τα Χριστούγεννα έγινε η πρόταση γάμου και σε λίγους μήνες η όμορφη τραγουδίστρια θα ντυθεί για πρώτη φορά νυφούλα. Οπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσωπα του φιλικού της περιβάλλοντος, ήταν μια πολύ ρομαντική

και συγκινητική στιγμή, όπως ακριβώς την ονειρευόταν, ενώ συμπλήρωσε ότι το δαχτυλίδι τής το έδωσε δέκα μέρες μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», η Ελενα και ο Ανδρέας έχουν ήδη συζητήσει τις λεπτομέρειες του γάμου τους. Το Μυστήριο θα τελεστεί τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Αίγινα, που είναι η γενέτειρα του γαμπρού, και όχι στη Σουηδία. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες το ζευγάρι θα κλείσει και την εκκλησία. Τόσο η γνωστή τραγουδίστρια όσο και ο σύντροφός της είχαν ως πρώτη επιλογή την ιδιαίτερη πατρίδα της Ελενας, την Οξυά Καρδίτσας, όμως επειδή θέλουν να μοιραστούν τη χαρά τους με αρκετό κόσμο, που δεν θέλουν να ταλαιπωρηθεί, σκέφτηκαν πως οι φίλοι τους θα ταξιδέψουν πιο εύκολα στην Αίγινα. Επίσης, «νίκησε» το νησί επειδή ενδείκνυται για έναν ρομαντικό, καλοκαιρινό γάμο στη θάλασσα. Ακόμα, η οικογένεια του Ανδρέα Καψάλη διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι εκεί και έχει βοηθήσει πολύ τον τόπο. Ετσι, όλοι οι
κάτοικοι τους αγαπούν πολύ. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τι έχει να γίνει στον γάμο του ζευγαριού.

Από την πλευρά της, η Ελενα Παπαρίζου έχει τη Eurovision στο μυαλό της αυτή την περίοδο, αλλά τίποτα δεν την εμποδίζει από το να κάνει σχέδια. Από το νυφικό που θα φορέσει μέχρι και τις μπομπονιέρες. «Θέλει να κάνει έναν γάμο σαν παραμύθι! Και ο Ανδρέας της βγάζει τον καλύτερό της εαυτό ώστε να κάνει με χαρά όλες τις ετοιμασίες», εκμυστηρεύεται στο «Secret» κοντινό της πρόσωπο.

Το μόνο «αγκάθι» στη σχέση του ζευγαριού είναι το διαζύγιο του Ανδρέα από την πρώην σύζυγό του, Ράνια. Ο πολιτικός μηχανικός έχει ήδη παντρευτεί μία φορά και ο γάμος του κράτησε μόλις τέσσερα χρόνια. Το διαζύγιο βγαίνει από μέρα σε μέρα, οπότε και θα είναι και τυπικά «ελεύθερος» για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του με την Ελενα Παπαρίζου.

Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ. Σε σχέση με τους χαρακτήρες και τη σχέση της γνωστής τραγουδίστριας με τον επιτυχημένο πολιτικό μηχανικό, η Ελενα είναι ευαίσθητη, λίγο πιο αφηρημένη, ως καλλιτέχνις, ενώ ο Ανδρέας είναι «τετράγωνος». Ετσι, ο ένας καλύπτει τον άλλον. «Δεν χρειάζεται να συμφωνείς σε όλα. Είναι ωραίο να υπάρχει διάλογος», δηλώνει η Ελενα Παπαρίζου. Οσον αφορά τη γνωριμία τους, έγινε μέσω της κολλητής φίλης της τραγουδίστριας σε ένα σπίτι. Η Ελενα γοητεύτηκε από το παρουσιαστικό του Ανδρέα και όταν εκείνος ετοιμάστηκε για να αποχωρήσει εκείνη… τον κράτησε. Αυτή ήταν η αρχή, καθώς λίγες μέρες μετά συναντήθηκαν ξανά σε κοινή παρέα. Τότε, όταν μια φίλη της τη ρώτησε τι σχέδια είχε για το βράδυ εκείνη απάντησε πως… θα έβγαινε ραντεβού με τον Ανδρέα. Από την αρχή το ζευγάρι κατάλαβε πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον.

Who is who
Ο Ανδρέας Καψάλης γεννήθηκε το 1970 και είναι γόνος οικογένειας του Κολωνακίου με οικονομική επιφάνεια και επαγγελματική ισχύ. Είναι ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιου Καψάλη, πολιτικού μηχανικού που το 1965 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία «Κάστωρ» και διετέλεσε πρόεδρος του ΣΑΤΕ (Σύνδεσμος Ανωνύμων Τεχνικών Εταιρειών). Εχει δύο αδέλφια, επίσης μηχανικούς, τον Τάκη 40 χρόνων (πολιτικό μηχανικό) και τον Αντώνη 37 ετών (ηλεκτρολόγο μηχανικό). Ο θάνατος του πατέρα τους πριν από οκτώ χρόνια έκανε τα αδέλφια μία γροθιά. Στον Ανδρέα Καψάλη λείπει πολύ ο μικρότερος αδερφός του, αφού από το καλοκαίρι που μας πέρασε παντρεύτηκε και έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Βραζιλία, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα