"Παιδί" του Χριστόδουλου ο νέος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό Αγίων Ανάργυρων Νέας Ιωνίας βρέθηκε σήμερα στις 4 το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας Γαβριήλ, ο οποίος θεωρείται "παιδί" του Χριστόδουλου.

Στον χώρο του ναού έδωσαν το παρών εκτός από τον πρωθυπουργό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αλλά και πάρα πολλά μέλη της κυβέρνησης και του πολιτικού σκηνικού εν γένει, μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος,

ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, η Άννα Καραμανλή, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Ανδρέας Ψυχάρης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Νίκος Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι πρωτόγνωρο γεγονός ο πρωθυπουργός της χώρας να δίνει το παρών σε μία τέτοια διαδικασία ενθρόνισης.

Σύμφωνα με το exapsalmos.gr, o Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ Παπανικολάου είναι Έλληνας Θεολόγος, Ιεράρχης της Εκκλησίας της Ελλάδος, πρώην βοηθός Επίσκοπος Διαυλείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πρώην Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στην ενθρόνιση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ μαζι με τον ΓΓ Θρησκευμάτων Γ. Καλαντζή. Άξιος! pic.twitter.com/8M3N8xy7IB

Anna Karamanli (@AnnaKaramanli) November 1, 2014
Keywords
Τυχαία Θέματα