Όταν ο - καλαματιανός- Κότσιρας παρακαλούσε τον Σαμαρά

Είναι κάτι παλληκάρια που δεν αλλάζουν όσα χρόνια και να περάσουν και πάνε όπου φυσάει ο άμενος. Δείτε τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις από τους "επιφανείς" που υπέγραψαν στους 180 που στηρίζουν Τσίπρα.

Αγκαλιά και πλάι – πλαίο με τον Κουβέλη και στενούς συνεργάτες του ήταν τρία χρόνια τώρα ο πρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μυλόπουλος. Αφού του κάναν τη δουλειά και τον ξελάσπωσαν από ένα σωρό προβλήματα ,

όσο καιρό η ΔΗΜΑΡ ήταν στην κυβέρνηση , ο Μυλόπουλος αποφάσισε τώρα να αλλάξει στρατόπεδο και να δηλώσει συμπαραστάτης του Τσίπρα υπογράφοντας το σχετικό κείμενο των 180 … επιφανών .

Μαζί του και ο Καλαματιανός τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας που ως άσημος τραγουδιστής χτυπούσε την πόρτα του συμπατριώτη του Σαμαρά και ως … διάσημος βρίσκεται πλέον απέναντι του.

Όσον δε για τον ηθοποιό Κιμούλη ήταν αναμενόμενο να υπογράψει αφού μιλούσε υπέρ του Τσίπρα και όταν η Αστυνομία τον κυνηγούσε όχι για τα … πολιτικά του φρονήματα αλλά για τα πολλά χρέη του στο Δημόσιο. Βεβαίως δεν θα περίμενε κανείς κάτι το διαφορετικό για έναν που έχει … διατελέσει σύζυγος της πασιονάριας της Αριστεράς Μαρίας Δαμανάκη η οποία από το ΚΚΕ βρέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ , από ‘κει στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα είναι κοινοτική επίτροπος στηρίζοντας με την … προοδευτική της ματιά τη συγκυβέρνηση.

Δ.ΓΙΑΝΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα