Όρθια η Μαρία Σαράφογλου στις ειδήσεις του Mega

Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου θα κάνει -κατά πάσα πιθανότητα- πρεμιέρα το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του Mega Channel, με σημαντικές αλλαγές σε σκηνικά, χρώματα και τη γενικότερη εικόνα που θα βγάζει προς τα έξω.

Οι ρεπόρτερ του σταθμού έχουν πάρει εντολές να ετοιμάσουν θέματα «ψυγείου», που θα είναι αποκαλυπτικά, καθώς το Μεγάλο Κανάλι σκέφτεται να αξιοποιήσει ένα πολύ σημαντικό του όπλο, τους έμπειρους δημοσιογράφους του, σύμφωνα με το "Secret" .

Η πιο σημαντική αλλαγή, που αποκάλυψε πρώτο το «S», είναι

ότι η Μαρία Σαράφογλου, που θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια, θα είναι όρθια σε ένα μέρος του δελτίου, όπως συμβαίνει στο δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. Την ίδια στιγμή, θεωρείται δεδομένο πως, παρά την παραμονή Πρετεντέρη στο δελτίο, ο χρόνος σχολιασμού θα μειωθεί σημαντικά, καθώς ο στόχος είναι η γρηγορότερη ροή των ειδήσεων, στα πρότυπα του ΑΝΤ1.

Το τρέιλερ γυρίστηκε με την επιμέλεια του Αρη Λυχναρά, όπως και το τρέιλερ της εκπομπής του Γιάννη Πρετεντέρη, το οποίο θα ξεκινήσει μία εβδομάδα αργότερα (στις 6 Οκτωβρίου), με επίσης διαφορετικά σκηνικά και σημαντικά ανανεωμένη εικόνα.

Το πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει είναι το « μποϊκοτάζ» από τον ΣΥΡΙΖΑ, που άρχισε την άνοιξη του 2013 και κατά τα φαινόμενα θα συνεχιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Εκτός, βέβαια, κι αν μέχρι τότε αλλάξουν τα πράγματα, κάτι που κάθε άλλο παρά απίθανο είναι, με βάση τα όσα αφήνουν να διαρρεύσουν οι γνωρίζοντες τα μυστικά τόσο της Κουμουνδούρου όσο και της μιντιακής πιάτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα