Όροι και προϋποθέσεις για το εκπτωτικό κουπόνι των 30 ευρώ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ισχύς εκπτωτικού κουπονιού από 21/06/2014 έως 28/06/2014 στις 20:00. Το κουπόνι ισχύει για μία και μόνο online κράτηση ξενοδοχείου στην ιστοσελίδα της AirFastTickets www.airfasttickets.gr για ελάχιστη διαμονή από 2 διανυκτερεύσεις.

Η παρεχόμενη έκπτωση περιορίζεται στο ποσό των τριάντα (30) ευρώ ανά κουπόνι.

Το κουπόνι είναι αυστηρά προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή είδος.

Σε περίπτωση εύρεσης ξενοδοχείου σε τιμή μικρότερη της παρεχόμενης έκπτωσης, το κουπόνι δεν δύναται να ξαναχρησιμοποιηθεί

και οποιοδήποτε ποσό τυχόν υπολείπεται αποσβέννυται.

H AirFastTickets δικαιούται να τροποποιήσει τους όρους ή να ακυρώσει οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης της παρούσας, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε περίπτωση τροποποίησης, οι νέοι όροι θα ισχύουν με την ανάρτηση αυτών στην ιστοσελίδα της AirFastTickets. Σε περίπτωση ακύρωσης, η σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της AirFastTickets.

Η AirFastTickets δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους χωρίς ειδοποίηση. Οι νέοι όροι θα ισχύουν με την ανάρτηση τους στην ιστοσελίδα της AirFastTickets. Προσοχή: το εκπτωτικό κουπόνι ισχύει για τρόπο πληρωμής μόνο μέσω έγκυρης πιστωτικής κάρτας. Η AirFastTickets δεν θα προβεί σε αποστολή υπενθύμισης. Σε περίπτωση ακύρωσης η AirFastTickets θα σας ενημερώσει ηλεκτρονικά.

Η ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη του κουπονιού. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού. Επίσης, η ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ. Ε.Π.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/ καταλληλότητα/ εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς.

Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των ανωτέρω όρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα