Οργή από τον πατέρα του υβριστή blogger για τον γιο του


Δεν ήταν μόνο ο κόσμος που ένοιωσε θυμό για τις εμετικές αναρτήσεις και τις διαδικτυακές ύβρεις σε βάρος του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο ίδιος ο πατέρας του 25χρονου υβριστή blogger ξέσπασε κατά του γιου του όταν έμαθε για τα… κατορθώματα του.
«Καλά τι πήγες και έκανες; Έτσι σε μεγάλωσα εγώ; Δεν ντρέπεσαι ρε; Γιο έκανα εγώ ή μ…», φέρεται να είπε ο πατέρας στον φοιτητή γιο του κατά τη διάρκεια της αστυνομικής εφόδου στο σπίτι του 25χρονου, σε βάρος του οποίου μαζί με ακόμα δύο άτομα σχηματίστηκε δικογραφία για τις ύβρεις σε βάρος του Βαγγέλη.
Όπως είπε κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων ο προιστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Σφακιανάκης αρχικά είχαν εντοπιστεί 26 ίχνη στο to-fresko.blogspot.com από όπου εκτοξευόταν το παραλήρημα ύβρεων σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Πάντως, οι αστυνομική αναζητούν και ένα ακόμη ίχνος, που ανέβασε τους αηδιαστικούς διαλόγους στο Twitter, και φαίνεται να ανήκει σε τέταρτο πρόσωπο ή άλλο προφίλ ενός εκ των τριών κατηγορουμένων, του 50χρονου άνεργου και των δύο φοιτητών
Να σημειωθεί ότι ο διαχειριστής «έριξε» το blog το βράδυ της 15ης Μαρτίου, μετά τις αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου, με μία από τις τελευταίες αναρτήσεις να στοχεύουν τον κ. Σφακιανάκη, γράφοντας: «Σφάκα, μπάσταρδε». Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση, αναζητούν πιθανή σύνδεση των δραστών με τα Ιωάννινα και άτομα που σχετίζονται με την Γαλακτοκομική Σχολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τον Γιακουμάκη: Έβλεπα τις μελανιές στα χέρια του

Keywords
Τυχαία Θέματα