Ώρες αγωνίας για τους 239 των "Malaysian Airlines" (ΦΩΤΟ)

Με τα μάτια κολλημένα στον πίνακα αφίξεων του αεροδρομίου του Πεκίνου, συγγενείς και φίλοι των 239 αγνοουμένων του αεροσκάφους της «Malaysian Airlines», απαθανατίζονται, ίσως στις πιο δύσκολες ώρες της ζωής τους...

Ρίγος αγωνίας τους διαπερνά, όταν ώρα με την ώρα συνειδητοποιούν ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα έχουν χαθεί, λίγες ώρες μετά την αναχώρηση της πτήσης που είχε δρομολόγιο από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο. (Διαβάστε περισσότερα Εδώ.)

Οι τραγικές φιγούρες των συγγενών και των φίλων που έσπευσαν στο αεροδρόμιο του

Πεκίνου κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα από τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα social media.

Ο φόβος και η απόγνωση είναι ζωγραφισμένα συναισθήματα στο πρόσωπό τους... Άλλοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, άλλοι τρέχουν από το ένα σημείο στο άλλο ψάχνοντας για απαντήσεις, ενώ συγκλονιστικές είναι δύο συγκεκριμένες γυναίκες, οι οποίες συντετριμμένες, ξεσπούν σε κλάματα!

Πολεμικό Ναυτικό Μαλαισίας: Δεν βρέθηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους

Τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού της Μαλαισίας δεν εντόπισαν σημάδια από τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που χάθηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα όταν έφτασαν στη θαλάσσια περιοχή στα ανοικτά των βορειοανατολικών ακτών της χώρας, απ’ όπου προήλθε το τελευταίο σήμα του Boeing , δήλωσε ένας αξιωματούχος.

H Μαλαισία έχει στείλει τέσσερα πλοία στην περιοχή καθώς και τρία ελικόπτερα, δήλωσε ένας μαλαισιανός αξιωματούχος στο Ρόιτερς.

«Το αεροσκάφος μας εντόπισε μια πορτοκαλί κηλίδα στη θάλασσα στο σημείο απ’ όπου προήλθε το τελευταίο σήμα. Στείλαμε ένα πλοίο να ερευνήσει και επιβεβαιώθηκε ότι δεν ήταν τίποτα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Το Boeing 777-200 που εκτελούσε την πτήση Κουάλα Λουμπούρ- Πεκίνο έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τα ξημερώματα, 120 ναυτικά μίλια ανατολικά των ακτών της πόλης Κότα Μπάρου της Μαλαισίας, όπως έχει ανακοινώσει η Malaysia Airlines.

Keywords
Τυχαία Θέματα