Όπισθεν ολοταχώς για το δημοψήφισμα από την ΔΗΜΑΡ

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Φώτης Κουβέλης στην απόφασή του για δημοψήφισμα στο θέμα της «μικρής ΔΕΗ», αφού μετά τις φωνές και τις έντονες διαφωνίες των βουλευτών και στελεχών της ΔΗΜΑΡ έκανε πίσω και θα κατεβάσει δική του πρόταση για το θέμα.

Σε μία γεμάτη ένταση και φωνές

της ΚΟ της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπου οι βουλευτές Σπύρος Λυκούδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Νίκη Φούντα, Κατερίνα Μάρκου και Θωμάς Ψύρρας εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους και την αντίθεση τους στην αποδοχή της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα, ο κ. Κουβέλης αποφάσισε να κάνει πίσω και να κινηθεί στην τακτική του ΚΚΕ κατεβάζοντας και αυτός με τη σειρά του τη δική του ξεχωριστή πρόταση για το θέμα της «μικρής ΔΕΗ».

Υπενθυμίζεται πως στην εισήγηση του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μίλησε για δημοψήφισμα, ωστόσο όπως λένε από το περιβάλλον του ποτέ δεν ξεκαθάρισε πως εννοούσε συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουβέλης κάλεσε τους βουλευτές να συμφωνήσουν στη Βουλή με το αίτημα διεξαγωγής δημοψηφίσματος με τη ρητή επισήμανση ότι «η ΔΗΜΑΡ είναι υπέρ της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας και τη σημείωση ότι η στάση της δεν έχει καμία σχέση με την προεδρική εκλογή».

Keywords
Τυχαία Θέματα